gencannee_ Listeye eklemediğim bazı şeyler var alıp almamak arasında kararsız kaldığım ama temel ihtiyaç olarak alacağım kesin listem bu şekilde😌
kalbimdekiminik gencannee_ gelmezse bile pompa onu getirir canım mama yerine sütünü verebilirsin ve göğüs ucunu da çıkartıyor
kalbimdekiminik gencannee_ anladım aşkım ben de mochinin manuelini aldım görümcem de bana elektrikli olanı verecek
h_drk1 kalbimdekiminik kızlar benim söylemesi ayıp iki göğüs ucum da yok yani hangisi daha iyi olur ve zamanla çıkar mı acaba
gencannee_ egeemomms onlar benim için bu bebiş için aşkım onları kesin alıcam hatta kalkan almayıda düşünüyorum
h_drk1 kalbimdekiminik vallaha çocuk emerse çıkar falan dediler doğduğu zaman çıkmazsa sağım yapacağım yani öyle düşünüyorum
h_drk1 kalbimdekiminik haha doğru da bilmiyorum bi şekilde halletmem lazım olmadı doktor a doğuma yakın sorarım
kalbimdekiminik h_drk1 canım benim ilk kızımda sağ göğsümün ucu yoktu süt dolunca da daha kayboldu sonra manuel bir pompa ile zar zor sağdım anca öyle çıktı sonra kızım emdi
elifsn23 gencannee_ alt açma bezi kesinlikle al canım o kadar işe yarıyor ki kaç defa o olmasa ortalık mahvolacaktı😂