Bsrb Adanada Histereskopi olan var mı sonucu iyi olan doktorunuz kimdi acaba önerir misiniz biraz endişeliyim 
aysenurqq ben rahim filmi çektirdim ama histereskopi önermedi bana belki senin doktor da istemez kime gittin
Bsrb aysenurqq şehir hast. Doktorlar önermedi ama gebe kalamıyorum kürtaj olanda da klomenle kaldım kalbi durdu 7+4 te acaba sebep olur mu diye korkuyorum
aysenurqq Bsrb ben algomedde edaya gittim sonra balcalıda ümrana gösterdim sonucumu bana bu şekilde hamile kalan çok insan olduğunu bir lere daha denememi söyledi
aysenurqq Bsrb evet 7 haftalıkken kalbi durdu üstten basık bir rahmim var ama hangi doktora gitsem bununla alakası olmayacağını söyledi şimdi tekrar hamileyim
aysenurqq Bsrb 8 haftalık oldu eşimde bir sorun yok sizin bebeğinizin kalbinin durma nedenine rahim şekli mi dediler
Bsrb Ben geçen yıl bu ay kürtaj olmuştum mayıstada tekrar hsg çektiler arcuat uterus dediler ilkindede çok belliydi o zaman bunu yazmamışlardı rapora 1 yıl oldu hiç olmadı gebelik
aysenurqq Bsrb hsgden sonra hamile kaldım ben şu an hala tam doktora karara vermiş değilim birkaç doktora gidiyorum