anaiswatterson Kızlar suyun geldiğini nasıl anlayacağız nasıl bir şey? ilk gebeliğim bilmiyorum 37+3 haftalık hamileyim. Sabah biranda bir akıntı geldi çok şiddetli ve miktarı fazla değildi ama bilemediğim için ayırt edemedim
kubrasjsjs anaiswatterson bazen sızıntı şeklinde de olabiliyormuş devamı gelirse gün içinde hastaneye gidin bi baksınlar
kasifdora anaiswatterson ben de iyice kurulayınca yürürken takip edin azar azar sızıyorsa su gelmiş demektir diye bir doktorun videosunda görmüştüm🥲
anaiswatterson kasifdora Şuan o şekilde değil ama karnım da inmiş gibi bebeği merak ediyorum gideceğiz acile
anaiswatterson kasifdora Evet o günden iki gün sonra doğuma alındım 🥰 kızıma kavuştum ❤️ 37+5’te elendim 🤭 vücudun verdiği bazı sinyallere dikkat etmek gerekiyormuş bu süreçte.
kasifdora anaiswatterson Gözünüz aydın 🧿 Allah analı babalı, sağlıklı, huzurlu büyütsün minik kızınızı inşallah 🥰 Ben de kızıma kavuşmayı bekliyorum çok az kaldı, darısı başıma 🫶🏻🌸
anaiswatterson Aylinannesi kasifdora Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için aminnn inşallah 🤲🏻🌷 siz de kızınıza sağlıkla, kolaylıkla, bir avazda kavuşun inşallah 🌷☺️🙏🏻