zuzuuw Kızlar hiç kaşıntı yaşayan var mı? Ellerim de küçük tomurcuk tarzı şeyler var çok kaşınıyor ayaklarımda yok ama oda ara ara kaşınıyor.sinek kaynaklı değil bu arada
21zil zuzuuw bended var kaşıntı dotor çok tuzlu şeyler yiyorsun ondan ve ödemin vazla dedi bende ayaklarımı buzlu suya koyorum yoksa jasinmaktan mahfoldum
fatmayasin zuzuuw doktora gittiniz mi acaba ne dedi bende yarın gidicem aynı durumdayım kaşıdıkça beyaz beyaz kabarıyor
zuzuuw fatmayasin doktorum cildiyeye görün dedi. Randevu aldım . Böyle parmak kenarlarımda su kabarcığı oluyor sizinde mi öyle
fatmayasin zuzuuw evet evet ayak ve el parmaklarımın arasında kaşıyınca beyaz kabarcıklar oluyor bacaklarımda kırmızı kırmızı oldu çıldırmak üzereyim nemlendirip dokunmuyorum hiç kaşırsam ateşim çıkıyor düşünmemeye çalışıyorum
zuzuuw fatmayasin kesinlikle bende kaşımamaya çalışıyorum bende el be ayaklarda. 14 eylülde randevum haber veririm
fatmayasin zuzuuw tamam canım Rabbim şifa versin inşallah hepimize bende yarın sabah gidicem yazarım buraya