kpsslianne Rabia3853 kargo karşı ödemeli almak isterim görümcemin ihtiyacı var sigortası olmadığı için devlet karşılayamıyor bütçesi de yeterli gelmiyor doğuma kadar kullanması gerekiyor inşallah çok hayırlı bir şeye vesile olacaksınız 🫶
sudee13 kpsslianne görümcenin kan sulandırıcı neden kullandığını sorabilir miyim bende kullanıyorum da
kpsslianne sudee13 kan pıhtılaşmasından dolayı 2düşüğü oldu 16 haftalık ve 9 haftalık şimdi tekrar hamile doktor direkt hep hap hemde iğne başlamış
sudee13 kpsslianne anladım benimde bacağıma toplar damar pıhtısı attı o yüzden kullanıyorum. Sürekli kullanmayacak olsaydım doktorum kesseydi yardımcı olurdum bende toptan alıyorum bazen ücretli bazen ücretsiz
kpsslianne sudee13 yaa teşekkür ederim saolun sigortası yok rapor çıkaramıyor parayla almaya çalışıyor ama çok pahalıya geliyor maddi olarak da zorlanıyor
kpsslianne Rabia3853 elinizde kaç adet var evet kullanıyor karşı ödemeli alabiliriz çok teşekkür ederim çok büyük bir hayır yapacaksınız 🥲
Rabia3853 kpsslianne 16 kutu var bugün saydim 16ydi yanlis hatirlamiyorsam Olur adres verirseniz Kargoda sicakta sknti olurmu aceba
kpsslianne Rabia3853 olmaz inşallah 16 kutu dediğiniz kaçlı oluyor acaba ben çok anlamıyorum bir kutuda 2 adet mi var kargo çok büyük olur mu
Rabia3853 kpsslianne kucuk kutular Bir kutuda iki adet var Cok büyük olmaz kargo Instagram varsa hazirlar yarin resim atarim öncesinde isterseniz