e_kardelenn bhrdmirel yaa ne güzel, bende yanıma beşik alacağım ama küçük bir şey istiyorum nasipse 6 aydan sonra kendi odasında yatırmaya başlarım diye düşünüyorum 🥰 diğer alışverişleriniz tamam mıı
bhrdmirel e_kardelenn Erkek yeğenim var 1 yaşında onun epey kıyafetine el koyduk😂 Yeni doğan alışverişi yaptım sadece hastane çıkışı yok tabi diğer hiç bir şeyi daha almadık
sevgim01 e_kardelenn aynı rahatlık bende de var işte 🤣🤣zaten birde yani çok yorgunluk var ya bunu nasıl atacağım bilmiyorum uzerimden
eliffyy Bende 27+2 yim ve daha hiçbirsey almadım😅görümcem sagolsun 2-3 tane hastane çıkısı ve kıyafet vs aldı.Bende evde babynest,emzirme yastıgı vs dikecegim bakalımm
ecemmajsj e_kardelenn Sizin kız mı erkek mi kaçırmış olabilirim bizim oğlumuz olacak ismini Ege diye düşünüyoruz. Tüm bebişler sağlıkla gelsin amin🙏🏻
e_kardelenn ecemmajsj bizim kız olacak nasipse 😍 Amiin inşallah, isim konusu çok hassas yaa karar veremiyoruum
eliffyy e_kardelenn hangi doktora gidiyorsunuz ve dogumu nerede düşünüyorsunuz acaba bende mersindeyim de
rojbinciftel hunilii merhabalar benim de 28+2 aynı zamandayız yani ama doğumum belli değil siz nasıl belirlediniz
hunilii rojbinciftel brnim ikinci sezaryen olacağı için 38-39 hafta arası alacaklar onun için belli tarih
e_kardelenn rojbinciftel rojbinciftel uygulamalarda yazıyor tahmini 40.hafta ile tahmini doğum tarihi belirtiliyor 🥰
eliffyy e_kardelenn elimden geleni yapmaya çalısıyorum,agırlasmadan birşeyler dikeyim diyorum bende valla bakalım
e_kardelenn sevgim01 hayır vajinal doğum ama çatalda olmuyor, doğum için ayrı bi oda oluyor, havuz ayarlanıyor belirli bi sıcaklıkta doğum o suda gerçekleşiyor, sıcak su vücudu gevşettiği için daha kolay olduğu söyleniyor
eliffyy e_kardelenn bende ilk suda dogum düşünüyordum sonra enfeksiyon vs olabilir denilir o yüzden akşımdan çıktı.Şuan özellerde kadın doktor arayaşındayım normal doğum için
zeyzeynur e_kardelenn 27+6yım bende doğum 20 kasım gösteriyo nasipse inşallah bende normal istiyorum ama benimki tüp bebek olduğundan eşim direkt sezeryana alırlar riske atmazlar diyo henüz doğum konusunu da hiç konuşmadım doktorumla ama normal doğum yanlısı bi doktor özelde devam ediyorum zaten bi sıkıntı olsa riske atılmaz zaten ama bi normali deneyimlemek istiyorum
e_kardelenn zeyzeynur tüp bebek ile normal yada sezaryen olmasının bi ilgisi yok diye biliyorum, öncelik tabi ki sağlıklı ilerlemesi ama sağlık durumunuz iyi ise her şey yolunda ilerler ise normale müsaade edecektir doktorunuz bence 🥰
e_kardelenn eliffyy Forum Yaşamda Himmet Hocaya takipliydim ilk zamanlar, Su Hastanesinde Deniz Hocaya giden arkadaşım var o çok memnun, ya doğumun her halinde enfeksiyon riski var o yüzden o şekilde çok önemsemedim ben 😊
sevgim01 e_kardelenn yani bende aslında prenses doğum istiyorum ama korkuyorum ya sezeryan dan işte ne yapım bilmiyorum
zeyzeynur e_kardelenn bende öyle biliyorum da işte kıymetli bebek diye geçiyo ya genel olarak annelerde riske atmıyorlar diyelim ben denemek istiyorum şahsen nasipse zaten tüp bebekte farklı bi gebelik yaşamıyoruz ki şuan normal bi gebelik yaşıyorum şükürki riskimde yok tabi bu tamamen bebeğin gelişine de bağlı konuşmak için çok erkn zaten🫠
e_kardelenn sevgim01 çiçeğim bi şekilde çıkacak bu bebişkolar öyle düşün 😅 ben öyle rahatlatıyorum kendimi, sağlıkla kolaylıkla vaktiyle gelsinler inşallah