sedanrygz 7+3 ultrosonla muayene oldum gebelık gorunmedı son âdet tarihim 6 temmuz varmıdır sizce aşırı stres yaptım suan😢 #gebelık #dışgebelık
yldzz01 sedanrygz cihazdan kaynaklı gozukmemiste olabilir gec dollenmede olabilir canım bende bu haftalarda altdan muayeneyle gormuslerdi bebegi 9 bucuk haftalikkende kalp atisini duymustum
sedanrygz yldzz01 ayy inşallah cok can sıkıcı cidden bekle şimdi bekleyebılırsen bch ye bakcak ogleden sonra alttan muayene yapcam dedi
sedanrygz yldzz01 ilk oglumda 5 haftalık alttan muayeneyle ogrenmıstım bundan bekledım bıraz ama tabı hastane vs degıstı ilk cocuk ızmırde bu diyarbakkır şartları bıraz daha kısıtlı tabı
yldzz01 sedanrygz evet canım beklemek zor ama endise etme guzel dusun hayirli haberler alirsin insAllah eger ogleden sonradaki muayenedende memnun kalmazsan baska doktora gitmeni oneririm🥰
yldzz01 sedanrygz bende ilk oglumu cok erken ogrendim 5+4 altdan muayeneyle kalp atisina varana kadar duymustuk doktorun cihazi son modeldi ama suanki gebeligimde gec ogrendik baaya cok sukur 27. Haftama geldim sende insAlllah duyarsin kalp atisini
sedanrygz yldzz01 bnde ilk cocugu özelde ogrenmıstım bunda devlete gıdıyorum bakalım süreç nasıl ilerlıycek kesede gorunmedı karından🤔
minikfasulyeo sedanrygz devletteki bir çok cihaz eskidir Özele gidin bence Ben devlete gittim sizin haftalarinizda Kese var ama kalbini göremedik dedi kadın doğum uzmanı aynı gün özele gittim kalbini dinledim
yldzz01 sedanrygz o kadarini bilemiyorum canim doktor daha iyi bilir alttdan muayene oldun mu ne zmaan olucaksin
sedanrygz yldzz01 doktor bakcam şimdi dedi yani 25 gun geçti günüm suan 7+3 uygulamasa tahmın edıyorum ole dıyor ama haftası daha düşük bnce
yldzz01 sedanrygz gec dollenme olabilir canim uygulama oyle gostersede doktor baktiktan sonrada yaz guzel haberler alirsin insAlllah