Elif_8 Bugün çok açık pembe lekelenme yaşadım beklenen adet tarihim de geldi neredeyse o yüzden çok endişelendim acaba adet mi oluyorum 🥺 3 gündürde evde test yapıyordum hep pozitif çıkmıştı. Başına gelen var mı çok moralim bozuldu.
pamuksekeer Elif_8 ben 7. Haftaya kadar yaşadım adet gibi yoğun değilse yerleşme kanamasıdır ama tabiki doktorunuza haberdar edin
Star5823 Elif_8 progesteron zaten kullanıyorsan devam et kullanmıyorsan doktor mutlaka yazsın fitil olarak özellikle hemen etki ediyor benim de lekelenmelerim oluyor arada ama kullandığım için içim rahat
yagmur2026 Elif_8 Benim 11. gün kahverengi leke oldu doktorum coraspini kesti sadece 12. günde de devam etti ama sonra kesildi.
Elif_8 pamuksekeer yoğun değil umarım yerleşmedir. Evet doktoruma yazdım dönüş bekliyorum birazdan gidip kan vericem
Elif_8 yagmur2026 kırmızıya döndü mü peki ? Benim sabahtan beri hep kahveydi ama az önce az kırmızı geldi kan verdim sonuç bekliyorum
yagmur2026 Elif_8 sanki bir ara bir damla oldu gibi ama eminde değilim şu an baya kahverengi yoğundu.
Elif_8 yagmur2026 şükür siz atlatmışsınız Allah yaşatmasın bir daha. Umarım bende atlatırım sağlıklı ilerler
Elif_8 yagmur2026 mesaj atmıştım oda sakin ol inşallah bir şey olmayacak yazmış. Kan sonucunu bekliyorum ona göre tekrar yazacağım
Elif_8 tubaozsy inşallah öyledir daha önce hep kayıp yaşadığım için yine öyle olacak diye huzursuz oldum
yagmur2026 Elif_8 rabbim içinize ferahlık versin. bundan sonrası kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. güzel düşünün güzel olsun.
Elif_8 yagmur2026 değerim 234.30 çıktı çok teşekkür ederim bu arada aminnn hepimize nasip olsun sağlıkla kavuşmak.
Elif_8 Seymatrkay kanamam yoğunlaştı. Değer güzel ama kanama biraz kötü oldu çok teşekkür ederim amin Allah’ın izniyle