ecemiyy Tugces1 ay bu test gerçekten hiç yalancı çizgi çıkarmıyormuş diyorlar inşallah benimkide doğrudur 3 haftalık mıdır diyorsunnn ya gerçekten😍😍😍😍
srcck ecemiyy canım zaten hemen hemen 3 hafta erken olduğu için silik olması normal bence yarın dün silikti bugün de var gibi koyulaşmaya devam ederse vardır bence
srcck ecemiyy hayırlı haberlerini bekliyorum 🥹 bende dün pik gördüm geç oldu ama hayırlısı bakalım bugün çatlama da gördüm heyecanla bekliyorum
ecemiyy pkoslubiri 8 Ağustos cnm benim adet bence varsa çıkıyor ben hep öyle düşünüyorum ya kendim içinde
srcck ecemiyy 10 Ağustos canım ama yumurtlamayı geç gördüm 27 Ağustos pik 28 Ağustos bugün yanı silikleşti
pkoslubiri ecemiyy hayir belirtim yok sadece bugun sag alt karnima 1-2 saniyelik batma oluyor pisikolojik de olabilir bilemiyorum sizin varmi
ecemiyy pkoslubiri benimde dün batmalar oldu hiç göğüs ağrım yok bir iki kez aşırı açık sarı akıntım oldu o kadar
ecemiyy pkoslubiri evet 19 20 pik oldu sonra çatladı🙏🏻 tam piki yakaladım ama nasip belkide yoktur bilmiyoruzki hep sağ kasık ağrısı oldu yumurtlamada