Nero45 ecemiyy testin markası Certain sanırım yanılma payı yoktur ama üstündeki plastiği kaldırır mısınız birde öyle bakalım
icran Masal777 canımmm benımde gecikmeden sonra kan verdim Picos um var gecikme sürekli oluyor dün kan verdim 75 beta 🥹🥹umarım sağlıklı artar tutunur
blgmrd ecemiyy fotoğrafta bile görünmeyecek kadar silik çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi sende çizgiyi görebiliyorum çok düşük bir değer olabilir bence kan verin 😍
gunebakann ecemiyy Kendim olmuş gibi sevindim kuzum yaaa,bayadır bekliyordun sende 🥹 kan verdiğinde haber et ❤️
Masal777 ecemiyy bende oyie histtim testin görünce ilk yaptığı test nasıl bakarsan bak hiç çizgi vermedi bana
saadetsk Ovülasyon teslerinden hatırlıyorum seni 😂 Silik bir çizgi ben de görüyorum canım. İnşallah vardır, hayırlısıyla 🙏🏽🫶🏽
ecemiyy saadetsk canım çok uğraştım ovulasyon testiyle bunda silik var ama başka bi markayla baksam mı bugün acaba
saadetsk ecemiyy Bence bugün bakma artık. Dpo 8 çok erken zaten. Ancak çıkarsa ilk idrarla çıkardı. Var gibi de görünüyor. Söylenene göre test iyi bir marka. Yarın sabah tekrar yap yada kan ver
ecemiyy saadetsk çok sıvı tükettim gerçi meraktanda duramıyorum keşke sabah iki ayrı marka test alsaydım
ecemiyy saadetsk dalyaluna35 evet certain marka test iki gün sonra mı başka markayla yapmalıyım yarın sabah mı yapsam yine acaba
dalyaluna35 Bu test certain olmasi lazim certain yoksa silik golge bile vermiyor testiniz pozitif 2 gun sonra yeniden test yapin ardindan tekrar gorurseniz kan verin