NilgunHnm Sevgili anneler :) Karninizda catlaklar olmaması için ne kullanıyorsunuz neler sürüyorsunuz? Ne zaman başladınız sürmeye
ilknuryasa NilgunHnm ben 18. Haftadan itibaren sürmeye başladım yoğun bakım kremleri ve bioil kullandım ama 34. Hafta çatladım 😒
[silindi] NilgunHnm ben 20 haftada fln başladım saf zeytinyaga ve weledanın urununu kullanıyorum henuz çatlak fln yok ama 28+5 haftalıgım
Esra12345 NilgunHnm benim 2. Hamileliğim ilkinde 5 aya kadar bebe yağı sonrasında mustela çatlak öncesi yağını kullandım ama usanmadan hergün hatta son aylar günde 2 kere hiç çatlağım olmadı
Mervednr NilgunHnm ben hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren lierac kullanıyorum 15 haftalığım ilerleyen aşamada da zeytinyağı ve kremi birlikte kullanmayı planlıyorum. Bakalım sonuç ne olacak
ilknuryasa Yasemincifci annemde çatlak çok fazla ben hergün aksatmadan duş alıp ardından göğsümün altından dizlerime kadar sürdüm ama malesef genetik olduğunu düşünüyorum
Bilgeferhat NilgunHnm hamileliğimden önce de her duştan sonra bebe yağı ve her gün vücüt kremi sürerdim aynı şekilde devam ettim 6. Aydan sonra da vücut kremi yerine aynı sefa yağına başladım canım tavsiye ederim ☺️
FHKK NilgunHnm 26 haftalık olduk harita gibi oldum valla bişey sürmekle falan geçmiyor vücut yapısı ile alakalı 😒😒😒
Yasemincifci ilknuryasa bende😔 bn gebeliğimin başından beri badem yapı kullnyrm ama fayda etmedi annemin çatlaklarının aynısı bndede oluştu