feyod gebelik ihtimalim yüksek tarihlerine bakarak 16-17 agustosta korunmasız ilişki oldu reglime 6 gün var testi ne zaman yapayım aşkolar pazartesi test yaptım ama negatif çıktı erken olduğu için mi
mucizem_11 feyod bazen yanıltıcı sonuç verebiliyor erken test yapmak. Doktorlar genelde regl 10 gün geçince diyor ama tabi sabırsız davranıyoruz en iyisi regl gününde ya da bir gün sonrası yap 😃
delalinannesi feyod regl gecikmeden yapmamalısın bence insan umutlanıyor negatif olunca üzülüyor öyle olunca gecikirse en azından umut edeceğin bir durum oluyor elinde Allah gönlüne göre versin ❤️
oykuazz feyod ilk başlarda yaptığım da 2 kez negatif gördüm planlı gebelik değildi ama yeni evli olduğumuz için regl gününüzü bekleyin çünkü stresten bayılacaktım bende 🥹🥰
feyod oykuazz bende yeni evliyim yani vücudumda değişik bir his ve durumlar hissediyorum da bağlamak da istemiyorum oraya çünkü 2 ay önce de yaptıgımda böyle bir his hassasiyet gibi belirtilerim yoktu
mucizem_11 feyod bebek beklediğin için semptomları ister istemez yaşıyorsun ben de öyleydim hep acaba bu ay var mı diyordum ama gebeliği öğrendiğim zaman bir belirtim yoktu regl 1 hafta falan geçtikten sonra başlamıştı semptomlarım
oykuazz feyod ilk öğrendiğimde hiç bir belirtim yoktu göğüs hassasiyetim vardı o da reglde de oluyor diye çok önemsememiştim ama kafaya takınca o belirtiler olmasa bile varmış gibi hissedebiliyorsun