zeyzeynur xxlnmez 12den sonra azalarak bitmişti ama koku hassasiyeti 1.5 ay daha devam etmişti bende iştahım açık değildi yani ama bulantı olmadan az az yiyebiliyordum
tas_zeyno xxlnmez tamamen bitmiyor bulantı hapını yeni bıraktım 16. Haftamda şuan 17+4 deyim Arada yine sabah kusmalarım oluyor
Luise xxlnmez of çok kötü ya inşallah benimki geçer bi an önce 1-2 haftadır iyiydim çok şükür geçti heralde dedim nazar ettim kendime heralde 🥲
Nazlimom__ xxlnmez çok ağır geçirirken birden durdu 10cu haftada evham yapmiym acile gitmiym diyorum ama kimsenin ki 10cu haftada bitmemiş çok ara bir yer korkuyorum
kubusunuzz Nazlimom__ benimde iştahım yoktu hafif bulantılarım oluyordu 9. haftanın son günlerine doğru bi anda bitti bende endişelendim ama çok şükür bi sıkıntı yok şimdi sadece uyumak istiyorum çok halsizlik var yataktan kalkasım yok
Nazlimom__ xxlnmez bişey olmamıştır belirti durması normal diyorum evham yapmiym diyorum o yüzden gitmedim ağrım kanamam da yok
xxlnmez Luise işte o durum çok zor yiyip kusmak birdaha insan öbür öğünde korkuyor yemeye kusucagını bildiğim halde :((
MadameTussauds Luise xxlnmez Bu o kadar kötü bi durum ki sabirlar diliyorum size bende ayni seyleri yasadim sürekli cikardim artik bisey yiyemez olmustum korkudan berbatti🥺 Sükür doğurdum ben kizim 8 aylik oldu bile darisi basiniza insallah
Luise xxlnmez şu an o durumdayım yine bişeyler yesem kusucam diye yemek istemiyorum ikilemdeyim off çok zor valla 🥹
Bsraao xxlnmez 12 haftada benimde çok arttı 16 da gün boyu süren bitti ama her sabah kusuyorum o hiç geçmedi 22 haftadayız
ikibabymoms xxlnmez bende 12+5 im sürekli kusmadım ama çok midem bulanıyor özellikle ilaç içtiğim zaman bir kusma geliyor