uykucukoalaanrs nazende17 36 da 2300 dü kilo boy kıyaslaması yanlış bence boşuna moral bozmayın her bebek farkıdır aile yapısı farklıdır bide ultrasonlarda sapma payı oluyo pek güven vermiyo bana
mihra2021su uykucukoalaanrs kesınlıkle katılıyorum ılk kızım da 3200 dendı 2780 gram dogdu az ve ya cok saglıklı olmaları önenlı
snur10 nazende17 her insanın boy kilo genetiğini düsünürseniz herkesinki farklı olabilir kıyaslama yapmamak lazım ilk kızım 2600 gr doğdu 36 haftalıkken şuan yine hamileyim son kontrolde bebeğim 2800 gr dı yani çocuklar arası bile fark var
nazende17 snur10 evet çok doğru diyorsunuz. Benim bebeğim internetteki verilere göre haftasıyla uyumlu görünüyor ama doktor biraz minnak diyince kafama taktım ondan sordum aslında bu soruyu🌸
fasulye3 nazende17 pazartesi araştırmaya gittim üç hafta önde dedi 34+2 3360 gram asıl özel doktoruma cumartesi gidicem Tm 35 olcak bakalım o ne dicek
selma_ozkan nazende17 bana 32. Haftada 2400 dedi yemeyi kısıtladı 35. Hafta bittiğinde gittim 2300 dedi normale göre biraz minnakmış. ultrasonda yanılma payı var hangi veri doğru bilmiyorum akışına bıraktım o nedenle