Arkadaşlar merhaba öncelikle ben de bir gün buraya doğumumu yazabilecek miyim diye düşünüyordum çok şükür geçen hafta kızımı kucağıma aldım Öncelikle benim 1 gün öncesinde nişanım gelmişti fakat ağrılarım olmadığı için daha zamanımın olduğunu söyledi doktorum ve 1 hafta sonra da doğurabilirsin dedi o gün akşam saat 18.00 gibi hafif hafif adet sancıları gibi sancılar girmeye başladı fakat dayanılmayacak gibi değil daha çok rahatsız ediciydi saatler geçtikte artık ağrılarım kendini daha da hissettirir oldu ve oturamamaya başladım saat 22.30 da evde ayağa kalkıp 2 3 kere çömel kalk hareketi yaptım sonrasında vajinamı genişletip rahatlatmış olacak ki tuvalete gittiğimde direkt suyum geldi baya bi boşaldı eşimle bir telaş hastanenin yolunu tuttuk.Hastaneye vardığımızda açıklığım 1 cm di fakat ağrılarım suyla beraber artık dayanılması çok zor bir hal aldı. Ağrı girdikçe çömelip eşim ve kayınvalidemden belime masaj yapmalarını istedim o kadar iyi geldi ki anlatamam.Ağrılarım 1 2 dakika da bir e düştü ve toplam 3 saatin sonunda saat 02.00 de kızımız kollarımızdaydı herkese böyle su gibi rahat sağlıklı doğumlar dilerim 💞🌸