muhendistenfikirler Arkadaşlar selam Az önce doktor muayenesinden çıktım ultrasonda 19+4 olarak gözüktü. 305 gram bebeğin haftasıyla gayet uyumlu çok iyi durumda dedi doktorum. Ama geçen aya göre hiç kilo almamışım tabi. Bu haftalarda sizin bebişleriniz kaç gramdı?
Sonay2014 muhendistenfikirler 20+2 de 340 gr dedi doktor gayet iyi haftasıyla uyumluymuş bence kilo zaten değişkenlik gösterir ultrason ölçümleri yanıltabiliyor o yüzden ben pek takmıyorum
uykucukoalaanrs muhendistenfikirler bu haftalar kilo takibi yapmak zor son ayında asıl kiloyu alıyor çünkü
zeynsh muhendistenfikirler siz almadıysanız bebek aldıysa siz vermiş oluyorsunuz ne güzel, bende bir kere yaşadım bu durumu 🫠 300 gr duyunca duygulandım yaa 33. Haftadayım 2100 olmuş resmen minicikti bir anda nasıl geçti zaman 🥹🥹
muhendistenfikirler uykucukoalaanrs ben hiç kilo alamıyorum o yüzden biraz endişelendim iştahım da açık başlarda bulantılardan dolayı yiyemiyordum ama şu an yiyebiliyorum. Doktorum 28. Haftadan sonra genelde iştah daha çok artıyor o zaman alırsın merak etme dedi
gamzeakarsu17 muhendistenfikirler kilo almak zorunda değilsin bebek haftasıyla uyumlu olsun yeter.bende ikinci gebeliğim olmasına rağmen alamıyorum yediğimi yakıyorum çünkü terliyorum deli gibi.1.5 kg aldım 28+5 çocukta 1200 gram
muhendistenfikirler uykucukoalaanrs teşekkür ederimm 😍 bazen forumda okuyorum şöyle kilo aldım vs diyenleri Ben zor kilo alabilen biriyim hamilelikten önce de hep sporla destekledim kas oranını arttırarak kilo alabiliyordum. 28.den sonra alırsın dedi kendi doktorum da bakalım. Bir başka doktor da her ay biraz kilo alman iyi olur demişti. Buradaki geri dönüşler rahatlattı
topcu_merve 17+6 dayım 200 gr dedi her hafta 30 35 gr alıyor sanırım bebek 16 daykende 186 gr demişti normal mi sizce
muhendistenfikirler yldzz01 gamzeakarsu17 teşekkür ederim buradaki geri dönüşleriniz rahatlattı sadece kolay kilo alabilen biri değilim. Şu an için neyse ama ilerleyen zamanda da almazsam diye bi endişelendim. Kendi doktorum dışında bir doktor her ay biraz kilo alman gerek demişti 😅
muhendistenfikirler zeynsh ben de ben vermişimdir bebek almıştır diye düşünüyorum Teşekkür ederimm🤍 Zaman hızlı geçiyor gerçekten 😍
TEsmaaaa muhendistenfikirler 20+0 da detaylıda 287 gramdı 23+6 da 650 gr haftasıyla uyumdu dendi şu an 26 haftalık olduk 🫠
muhendistenfikirler TEsmaaaa Teşekkür ederimm ben kilo almıyorum diye biraz takıldım da ilerleyen zaman için. Ama buradan da gelen geri dönüşler rahatlattı 😍
TEsmaaaa muhendistenfikirler bende kilo almadım bu arada zaten almak isteyip alamayanlardanım sadece 2 buçuk kilo aldım ve 21. Haftadan sonra aldım kiloya hiç takılmayın bence 🫠
yldzz01 muhendistenfikirler endise etmeyin bazen anneler kilo almiyor bebekler aliyor sadece ben 7. Ayimdayim bu aya kadar kustum sadece bisey feln yiyemedim kilo verdim ama bebegim kilo almis cok sukur
muhendistenfikirler yldzz01 maşallah ne güzel 🤍 Ben de 16. Haftaya kadar kötüydüm kusmadım ama bulantı koku hassasiyeti vardı. Her gün 2-3 yumurta yemelisiniz hamilelikte diyenler var yumurtayı 16-17. Haftadan sonra yemeye başladım günde 1-2 tane yine isteyerek olmuyor ama mecbur yemem lazım diye düşünüp zorluyorum
yldzz01 muhendistenfikirler yumurta agzima bile surmemm yemiyorumda onun yerine farkli seylerle besleniyorum kilo aldiricak 🥰insanlara fazla takilmayin kendiniz nasil rahat hissediyorsaniz oyle ilerleyin zorla birseyler yemeyin hamileligin tadini cikarinn