falbay kincikupelikiz tamamen nasibi yaşıyoruz yani kasmadan süreci geçirmeye bakalım güzel olur Allahın izniyle 🌸
sibelaydin0206 falbay ilk gebeliğimdi gece 3 de başladı sancılar ufak ufak giderek şıklığı şiddeti arttı saat 06.30 a kadar evde çektim duşumu falan aldım sakin karşıladım ancak sonrasında hastaneye gittim riske atmak istemedim kontrol altında olmakta fayda var sezeryana alındım.. ameliyatta zaten doktorlar kendi aralarinda şoyle konuştular çok güzel zamanlama tam da kaka yapmaya başlamış bebek dediler…
falbay sibelaydin0206 beni de bunlar tedirgin ediyor ya bir aksilik olur da anlamazsam diye çekiniyorum… Rabbim kolay eylesin
sibelaydin0206 falbay bir kaç saatten bir şey olmaz bence bir iki saat sizde evde çekin ben gittiğimde nstdeki sancılar 90 lardaydi
allyslife falbay doğum koçum online doğuma hazırlık eğitimi veriyor, katılmayı düşünürseniz özelden iletebilirim bilgilerini. Bu soruların ve daha fazlasının cevabını eğitimde alırsınız. Ve korkmadan süreci bilerek daha iyi yönetirsiniz. Kesinlikle öneririm.
falbay allyslife ya ben bilinçsiz biri değilim aslında, hatta hemşireyim kız kardeşim de ebe ama arada böyle vesveseler gelip düşündürüyor insanı😅 o yüzden profesyonel görüşten ziyade tecrübe duymak istedim🥲 yine de bilgilerini alabilirim zahmet olmazsa size teşekkür ederim 💕
allyslife falbay estağfirullah, ne olursa olsun eğitim almak iyi geliyor🫠 ben de süreci vesaire biliyordum ama eğitim çok daha iyi geldi bana🫠