falbay ilk gebeliğimdi ben özel ebe ile iletişime geçtim doktorum yönlendirdi. Ebe ile tanıştık sancılarımı evde geçirmem gerektiğini doğum yaklaştığında hastaneye gideceğimizi söyledi ama benim doğum başlangıcım suyum gelmesiyle oldu ve o gün ebem şehir dışındaydı hemen telefonla iletişime geçtim suyun gelmiş dedi hastaneye git dedi ( su gelince enfeksiyon riski oluyormuş) evdeyken hemen duşa girdim ve kahvaltımı yaptım (ağrım başlamamıştı) ilk başta bana evde geçirme fikri iyi gelmişti ama doğum başladığında suyum geldiğinde henüz ağrı başlamamıştı hastaneye gidince başlamıştı ve iyi ki hastahanedeydim dedim yoksa bütün komşular benim sancıdaki sesimi dinleyeceklerdi o halde hastahaneye gitmek benim için zor olacaktı evet nst ye bağlıydım sürekli kalp atış vs bakıldığı için hareket kısıtlılığı oldu ama müdahale etmeleri daha kolay oldu doktorundan hemşiresine kadar kendimi güvende hissettim . Bu arada ağrı kısmı zorlamadı sonlara doğru şiddetlendi o da o an aaa diye bağırarak tolere edebildim stres attım sonlara doğru 🤣 korma sakın sen bilmesende bedenin nasıl doğum yapacağını biliyor 🥰🥰 beni hamilelik , doğum zorlamadı ama bebem doğunca yok emzirmesi yok gaz sancısı yok o yok bu çoook yoruldum kırkı yeni çıktı bebeğimin , çoook zor bu sürece iyice hazırlan derim