niinil1 Arkadaşlar mochi eller serbest aldım emzirdikten sonra kalan sütü sağarak cogaltirim amacıyla ama beni neler bekleyecek bilemiyorum çekim gücü nasıl ise yarıyor mu kullanmadım. Büyük elektrikli makinelerdende alayım mı bir tane?
uykucukoalaanrs niinil1 bence gerek yok önce deneyimle kendin gör zaten artık her yerde satılan bişey. Ben hiç pompa almadım çalışan değilseniz hemen almayin demişti ebe inşallah hiç gerek kalmaz pompaya
yenianneoluyorumben34 niinil1 bende bu düşünce ile Lansinoh manuel aldım 1200 tl gibi bir fiyatı var ama siz zaten iyi bir makine almışsınız bakın deneyin yeterli gelmezse alın bence
sum_doa niinil1 flanş ölçünü ölçüp ona göre bir başlık alırsan çok faydasını görürsün elektrikliye gerek kalmaz
zey55 niinil1 bende mochi eller serbest kullanıyorum bebeğim emmek istemedi ilk başlarda hep sağımla besledim çekim gücü çok güzel gayet de kullanışlı 2 aylık oldu hâlâ sağım da yapıyorum
niinil1 uykucukoalaanrs en azından manuel alın derim süt çoksa mastit olabilirsin azsa da yine lazım olucak canım
niinil1 sum_doa evet onu duydum içinden sadece 24 mum çıkıyormuş muhtemelen bana büyük olucak 21 mm alicam ölçüp. Lansinoh yoktu mochi aldım ama çok kötü yorum var yaa azalıyormuş hemen gücü vs
zey55 niinil1 ilk başta uymadı bende göğüs ucu silikonları varya emzirmek için onunla denedim daha sonra silikonsuz sağmaya başladım flanş oldu