Post açmıştım önceki gün kasıklarımda ağrı var diye ertesi günü önce nişanım geldi pembemsi bir akıntı büyük bir parçaydı bana göre neyse öğlenden sonra da sancı tuttu önce 10 dkda bir sonra daha düzenli 3-6 dakikada birdi gece 11e kadar evde durdum artık dayanamadım korktum 3. Gebelik olunca haliyle neyse hastaneye gittik ben normalde sultanbeyli devlet hastanesine kontrole gidiyordum son 2 haftamda bebeğij başının küçük olduğunu o yüzden burada değil eğitim araştırmada doğum yapmamı önerdiler bende son 3-4 kontrole ilhan varank eğitim araştırma hastanesine gidiyordum neyse gece ben kaynanam eltim gittik hastaneye kontrol edildi 3-4 cm açıklık olduğunu nst de sancı çıktığını doğumun başladığını söylediler ama gel gör ki hastanede boş yer yokmuş beklemek istersem bekleyeceğimi istemesem de farklı hastaneye gitmemi önerdiler çünkü o akşam doğuracaktım bende riske atıp beklemek istemedim ve en yakın Ümraniye eğitim araştırma hastanesine giriş yaptım tabi yolda sancılar daha da arttı hastaneye gittiğimde 6 cm olmuştu yukarı doğum katına aldılar hemen, hastaneye girişim 1i bulmuştu kendi sancılarımla 3.30 da çok şükür doğurdum zordu kolay diyemem 3. Doğum da olsa, kafası çok şükür küçük değil normal kilosu da 3330 hiç yırtık kesik olmadı dikiş falan şükür, emzirdim hemen sütüm de geldi 3.doğum zaten az çok biliyorum şimdi de normal odaya geçmeyi bekliyorum hala boş yer yok diye doğum yaptığım odadayım anlamadım bu hastaneleri nasıl bir sistemleri var doğum yapacak yeterli odanın olmayıp başka yere sevk edilmesi trafik saatine denk gelseydim ve arabamız olmayıp taksi bekleme derdine girseydik Allah korusun yolda da doğum yapabilirdim yani sancı gelince ihmal etmeyin hanımlar ben hastane yakın diye geç gittim daha da dursaydım sonuçları düşünemiyorum neyse halloldu çok şükür bu doğumum da ,daha yeter hayırlısıyla Allah isteyene versin inşallah,eltim hilale (Allah razı olsun çok çok yardımcı oldu) ablama kuzenlerime isteyen herkese … Amin aminnnn,
sancı çeken tüm hamile kardeşlerim de sağ salim sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah tek avazda🥰😍🤩🌼