BloomingMama Kızlar 32. Haftamdayım bir kaç saate kontrolüm var daha hiç girmedim nst ye bu gittiğimde bağlarlar mi acaba 🤔 sizler kaçıncı haftada başladınız
hicranguvenaks BloomingMama biz 30. Haftada girdik nstye her muayenede doktorun yanına girmeden nstye girip sonucu doktora götürüyorum durumuna bakıyor işte
ayaznannesi BloomingMama ikiz gebelik 30 haftadayim dün sancım vardı die bağlandım acikligima bakıldı Allah’tan sancı da çıkmadı açıklıkta yoktu ama kasık ağrım hala var
fnablaoluyor BloomingMama 34 ten sonra girdim ben kızımda sanırım sancı falan yoksa böyle oluyor olursa biraz daha erken
dilekmom6 BloomingMama 32′de başlıyor benim doktorumun kapısında yazıyor uyarı olarak. Ben ilk 24.haftada girdim birkaç defa daha girdim bazı durumlardan dolayı ama kontrolde ilk defa 32′de girdim. O gün de şansıma bebek uyuyordu 4 kere fln nst yapıldı
BloomingMama dilekmom6 inşallah uyanık olur belli olmuyor şimdi uyanık olmasını istiyorum ya uyanmaz 😅 şuan uyanık mesela kıpır kıpır benide uyutmuyor doktora gideceğmz zaman uyur kesin ,🥲😅
esra_2023 ayaznannesi benim de 30 lu haftaların başında kasık ağrım daha fazla olur geçerdi şimdi 35 hafta 4. Gündeyim çift yumurta ikiz gebelik daha az kaşık ağrısı oluyor, sertleşme oluyor dinlenince geçiyor elhamdülillah bol bol yatın kan dolaşımı olsun
ayaznannesi BloomingMama kız yatış verdi yatmadım eve geldim fark ettim ki kabız olmuşum iki üç gündür o kasıklarıma daha fazla ağrı yapıyor resmen adım atamiyordum iki üç incir yedim biraz nefesim kasık ağrım düzeldi doktorun anlamadığıni ben çözdüm 🤦🏾