Kiraz53 @Fatmanur_0416 Ben kimlerden yara aldım Yine de kendim sardım Düştüm ben hep kendi derdime Derinde bir yerde yine de eyvallah etmem Gelen de giden de bir Kalkarım ben kendi kendime 😍 bakkk
gunebakann Fatmanur_0416 Eski dizileri filmleri izlemek bana aşırı pozitif enerji veriyor,hababam sınıfı olsun yeşilçamın eski filmleri olsun aşırı hoşuma gidiyor, şimdiki dizilerin kalitesi her yönden berbat ne varsa eskilerde var gerçekten
Kiraz53 Fatmanur_0416 Senin bana sözünü tutamadığın Zaman aldığın vaatler var Yaşattıklarının yanına kalmadığı Bu dünyanın bir de adaleti var 😍 bakkk buda var
Fatmanur_0416 Kiraz53 çok manalı şarkılar ben normal şarkı dinleyince bile eşim gözüme bakıyor neyin acısını çekiyon diye 🤣
Kiraz53 Fatmanur_0416 haha sesli güldüm valla benim eşimde bazen böyle anlamlı dinliyor hayırdır neler geçiyor kafandan diyorum 🤣 neyseki adamın ilkokul arkadaşından sonra 2.yim de fazla takmıyorum
Kiraz53 Fatmanur_0416 Kaybolduğum gecelerde Ya da güldüğüm resimlerde Bulsunlar seni bulsunlar Hani kurduğum düşüm nerde? Onu öptüğün köşelerde Vursunlar beni vursunlar 😍😍 azıcık da göbek atalım 💃💃💃💃
Fatmanur_0416 Kiraz53 ben sonradan hayatına girdim bazen derim hayırdır eskiyi mi özledin sinir olur o da bana yapar hayırdır ne imalı şeyler dinliyorsun der 🤣 hepsi aynı
Fatmanur_0416 gunebakann öyle valla ben yaprak dökümü falan izlerim kaç defa izlemişimdir saymadım cennet mahallesi ben küçüktüm vardı çok hatırlamıyorum şimdi zaten düzgün dizi bulmak bile neredeyse imkansız