mucizem_11 kelebek8 ben de 76 dan 98 çıktım bebek olmadan önce 89 kiloya düştüm gebe kaldığımı öğrendim o yüzden en iyisi kafaya takmamak 😄 bir de troidlerimde sıkıntı varmış o da etkiliyormuş gebe kalmayı ilaç kullanmaya başladıktan sonra düzene girdi ve bebek haberini aldım
allyslife kelebek8 71 başlangıç, 33.haftadayım 73,5 kiloyum. 2,5 kilo aldım. Bebeğim de haftasıyla uyumlu 2 kilo🫠 Beslenmeyle ve gebeliğim seyriyle alakalı tamamen, çift kişilik yememek gerek🫠 Gebelik öncesi 92′ydim, kilo verdiğim gibi gebe kalmış oldum🫠
esranurmom kelebek8 50 ile kaldım doğuma 72 ile girdim doğuralı bir ay olcak 10 kiloya yakın gitti dikkat etmiyorum etsem daha hızlı giderdi 😆
ctnrcyd 85le hamile kalıp 113le doğuma gitmiştim 🥶 bu sefer de 95le hamile kaldım evlenirken 68 kiloydum 🫠
hillyhuh ctnrcyd ayy çok korkuyorum ben de 96yla hamile kaldım daha yeni benim de doktorum bütün çok zorlanabilirsin doğumda dedi kilo almaman lazım dedi
rumeysaben kelebek8 ilkinde 54 le hamile kalıp 62 ile doğurdum. Sonrasında tekrar eski kiloma dönmüştüm taa ki emzirmeyi bırakınca tekrar 62 oldum ve yeniden hamile kaldım 😞 şuan 2 aylık ve 3 kilo verdim umarım çok fazla almam
Nzisty rumeysaben bende ilk gebelik 70 ile gebe kaldım suan 6 aylık olduk ama ben hiç kilo almadım bulantım kusmam da yoktu yani iştah da var yiyorum ama günden güne eriyorum
mvlgnlr kelebek8 71 ile hamile kaldım şuan 19 haftaya girmek üzereyim halen 71 kilodayım karnım çıkmış ama tartıda birşey çıkmıyor
hurremintorunu kelebek8 bende 65 ile hamile kaldım şuan 33+6 haftalık oldum ve 80 kiloyum ilk gebeliğimde de 20 kilo almıstım şimdilik 15 kiloyla devam daha 1.5 ayımız var bakalım
Zeyyneep kelebek8 ben ilk cocugumda pandemiydi hep evde olunca 66 kilo hamile kaldim 86 kiloda doğum yaptım. 2.cocugum şu an 39 haftalık olduk 64 kilo hamile kaldım şu an 77 kiloyum. Hamilelik bu kilo ödem illa oluyor ama ne kadar az riskler o kadar düşüyor şeker tiroid tansiyon olma ihtimali azalıyor. Ve tabiki hareketiniz az etkileniyor yoksa 2 adım atınca tıkanıyor insan. 2.hamilelik nispeten daha rahatım çünkü arada 10 kilo fark var. Bu arada ilk cocugumda tam 40 günde 15 kiloyu verdim. Doktorun kilonun çoğu ödemmis emzirmeyle kolay gitti demek ki demisti. Bakalim bunda nasıl olacak.
Zeyyneep kelebek8 hareketli kalmaya calisin kilo alsan almasan kafaya takmayın. Bazen bulantı yoğun olunca kilo bile veriliyor hamileyken hepsi normal
ctnrcyd hillyhuh vallahi oğlumu doğururken 113 kiloydum kesim dikişim olmadı 10 dakikada doğurdum o zaman da gözümü korkutmuşlardı bu kiloda zor doğurursun diye yine kolayca doğururuz inşallah 🙏
zuzu_59 kelebek8 ilk evlendiğimde 44-45 kilo arasındaydım. Sonra 58′e çıktım. Yani 58 kiloyken hamile olduğunu öğrendim. Şu an 14.haftadayım 58.0-58.7 arasında gidip geliyorum ama sadece karnım büyüdü şu an için