kelebek8 Ya şimdi ben biraz ders falan çalıştığım dönemde çok kilo aldım oturmaktan bir yıllık evliyim sınavdan sonra sıkı bir diyete gireceğim de bakıyorum herkes maşallah fıstık gibi bi karnından almış ben kim bilir kaç kilo olurum
Gks_01 kelebek8 68 le hamile kaldım 84 e kadar çıkmıştım ama doğumdan sonra çoğu gitti tartılmadım ama unuttummm en fazla 74 ümdür
fikretbaciniz kelebek8 hiç zorlanmadım çünkü 87 ile gebe kaldım 85 ile doğuma girdim ikiz gebelikti bide 😀😀
kelebek8 01_zeynno yaaaaaa 😂😂 ahhh keşke bende o kilolarda olsam maşallah Allah nazarlardan korusun aman sakın kilo almayın insan nefes alamıyor 😩
kelebek8 fikretbaciniz hmmm inşallah nasipse benimde öyle olur çünkü bende şuan o kilolardayım ama midem aşırı hassas yani bazen çok kramp girer gaviscon falan kullanıyorum benimde bence çok midem bulanır diye düşünüyorum 🤲🏻😂
fikretbaciniz kelebek8 he anladım cnm zayıfla biraz bence çünkü mesela ben ilkinde 70 altıyla hamile kaldım 90 da ona gittim o zaman çok zorlanıyorum ben bunda kilo almadım diye zorlamadım açıkçası
kelebek8 fikretbaciniz evet bende bi 76 ya düşsem iydir zaten kilomu hiç göstermiyorum ama rahat edemem biliyorum