busbus222_ rahsan49 ben günde bir defa kullanıyorum zaten ila bitiminde vücut artık bakterilerle savaşıyor ve vücuttan atıldıktan sonra tam etki ediyormuş
2bebisannesyim ozlemozdemir09 16 haftalık ıken cok enfeksıyonluydu enfeksıyonu tamızledık 16 haftada da crktırdık
busbus222_ rahsan49 merhaba ilacım bitmedi daha dişimde maalesef ağrıyo aksine ağrısı kulağıma da vuruyo inşallah ilaç bitince ağrı geçer geçmiş olsun size de
rahsan49 busbus222_ amoklavin 1000 mg sabah akşam 5 gün bitsin dedi bitirdim dağa birsey yok yarın özele gidicem inşalah birsey yaparlar
busbus222_ rahsan49 inşallah canım ya halbuki ilacında ağır yani biraz etki etmesi lazımdı iltihap çok yüksek demek ki
rahsan49 busbus222_ icerden baktım hata elledim çenem kemiğinde yuvarlak taş gibi bir sertlik geldi ellime dokununca ona tepem atıyor agrıdan
busbus222_ rahsan49 yaa Allah şifa versin vallahi diş çok zor benimde arkadan 3. Dişim azı galiba dolgum var kenarı az bişy boşalmış o feci ağrıyo
snur10 ozlemozdemir09 37. Haftaya girdim dün dişimin yarısı kırıldı bugün bir kısmı daha gitti sanki un gibi dağıldı resmen ki sağlamdı dişim şok oldum minnacık bisey kaldı cekilmesi lazım sanırım ağrı yok ama dilimi kesiyor
rahsan49 busbus222_ allhım yardım etsin bizlere ben artık hamileligimdrn bir sevk alamıyorum bıktım düşünün artık gecem gündüzüm kabuz gibi geçiyor yemek bile yemiyorum su içemiyorum öylece acıdan kıvranıp ağlıyorum 😭