Aymesev Kizlar 30 haftalik hamileyim ama karnim tas gibi oldu sanki patlıcakmisim gibi hissediyorum bu siskinlik nasil gider yada doguma kadar bu sekildemi devam edecek bilenler yazsin nolur :((
Zeliseyup Aymesev sanırım daha rahat günlerin, ben şuan 35.hafdaym şuan dayanılmaz günler geçiriyorum. Buna da şükür tabi, rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin herkese bizede..
AlyaSu Aymesev 32 haftalık olduk bugün aynı sıkıntıları yaşıyorum canım bide mide yanması var beni öldürüyor 😔
Bilgeferhat Aymesev hiç bilmiyorum ki ilk gebeliğim benimde senin de karnının içi acıyor mu 🙁 çok yemişim de nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum şuan da üstüne senin postunu gördüm belki daha ileri haftalardaki tecrübeli anneler yazar
Ndd Aymesev tuvalet sorunun var mı? Benim var gaz doluyum resmen ve kabızım en az yarım saat tuvalette denıyorum hergun yapamıyorum ve bazen kanıyor😞 gergınlık bundan dolayı oluyor herhalde. Bide ben iri bir insanım bebeğimde iridir herhalde 😂
Konul95 Doguma kadar daha da sertlesicek. Sanki karnin partlicak her tekmede . Agrilarda biraz daha artacak
Aymesev Konul95 ayyy sanki wcye cikamamisim gibi sistim iyice yemin ederim ilk kez yasıyorum bunu :((
Aymesev AlyaSu allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah disarda goruyorum bole hamileleri gayet rahat geziyolar dolasiyorlar dedim yoksa benmi şıp kirildiyim ben gezemiyorum valla nefes nefes kalıyorum direk tansiyonum dusuyo gozumun onu karariyo 5 dk yuruyorm 10 dk oturmam lazim sizdede aynimi
Konul95 Aymesev insAllah kolay dogumunuz olur) az kalmis biraz sabr :) meleginzii gorunce herseyi unutucaksiniz zaten :) ben hamilelik surecinde cok yoruldum 2ci bebegi 5 yil sonraya dusunuyordum :) ama simdi her seyi unutdum gitti tum acilarimi :)
Aysnrplt Aymesev herşeyi yemek olarak görmeye başladım. Post başlığını patlıcan diye okuyorum🙈😂 21. Haftadayım bende de başladı o şişkinlik hem yemek yemek istiyorum hem davul olup rahatsız oluyorum
Melikecoban Aymesev büyük tuvaletini yapamıyorsan ondan olabilir benim de oyle oluyor bazen 32ye girdik biz de hala arada yaşıyorum aynı sorunu
Aymesev Melikecoban yani yapamiyorum ama bu beni rahatsiz etmezdi hic doktorun da yapabilecegi bisi yok dimi kabizlik icin falan
AlyaSu Aymesev yok canım yürümem iyi ama şu gece olunca bana bir ağırlık çöküyor karnım taş kesiliyor belim ağrıyor,bide mide yanması başlıyor erken gelmezse daha 8 haftamız var 😔
Aysnrplt Aymesev ilk haftalar hiç kusmadım ama şimdi kusma isteği geliyor şişkinliğim olduğunda inşallah geçer 😔
Kubra87 36.haftadayım daha cok sertleşiyor ve şişiyor. Üstelik sadece 3 kilo aldım bu tuhaf bir şişkinlik ama doktor hiç anormal demedi bu güne kadar, korkma yürüyüş falan yap cok hareketsiz kalma doktorun aksini demediyse.