tosbix yarenkeskinkilinc aynen 5 ler 30 lar görünce şaşırıyorum o yüzden 2 gün sonrada 5890 gibi birşey çıkmıştı 😂
gnkdr Ezgi6000 oooff bende aynı sorunları yaşıyorum zaten midemde sorun vardı ama gebelik sonrası çok çok daha kötü oldu bir de aşırı gaz eşlik edince gititkçe kötüleşti gaviscon yanımdan ayırmıyorum
ayseakblt07 gnkdr bende de vardı ama 13.haftadan sonra düzeldi hatta ilk şüphelenme sebebim midemde aşırı ağrı yanma olmasıydı. Haftalarca da mide yanmasından uyuyamadım. Ama 2 trimesterde geçti şükür😇
ayseakblt07 gnkdr kaçıncı haftanızdasınız? Geçiyor bende mide sıkıntısı vardı tedavi görmüştüm evlenmeden önce, 13-14 yaşlarında kan falan kusuyordum. Çok zor geçti o süreç ama geçti. Şu an aşırınrahat midem
limonita zuzu_59 gec ogrenmek bence daha iyi ya 🤣 doktora gidemiyosun ama icinde baieyler oluyo biliyosun o surec hic hos degilmis 🙈🤣
yarenkeskinkilinc limonita evet ya 85 cıktı. aile hekimim diyor ki bir hafta bekle kadın doguma gitmek icin. kesin sonucu o söyler. nasıl bekliyeyim nasıl😂
zuzu_59 limonita evet, erken öğrenip bekleyemezdim ben meraktan doktora giderdim sonra bana erken derdi ben de bir şey göremedim diye üzülür eve kötü dönerdim. İyi ki de öyle olmadı
tosbix limonita niye öyle oluyor acaba biz planlı yaptık açıkcası ovülasyona göre ondan heralde erken döllenme oldu diyorum kendi kendime 😂
limonita tosbix ya bizimkide planli gibi biseydi. O hafta iki gunde bir diyip yola ciktik bi kere deneme sansimiz oldu. Ben o yuzden bu ay umutsuzdum ama guzel supriz yapti cocikim 🧿🥹