ilaydabyrktr yarenkeskinkilinc vallahi bende çok yabancıyım benim de ilk gebeliğim bakalım hayırlısı nasipse sağlıkla büyürlerse nisan mayıs annesiyiz resmen 😂😂
nurevsan66 522 ile ögrendim adet 5 gün gecikmeli bu sonuç sonrası iki güne bir kan testi 🫣 şuan 19+1 iz çok şükür
alizeysm İçime doğdu adetim de gecikince 10 gün 11.gun test yaptım hamileyim bayramda öğrenmiştim sağlık ocağına sonrasında kan verdim 1 hafta sonra da hastaneye gittik
Ezgi6000 balmumu2 agrınız mide yanmanız var mı acaba bende 8 hafta 6 günlük asırı karnım şiş gaz var sanki mideme dokundukça ağrıyo acıo normal mı acaba
balmumu2 Ezgi6000 karnım 6 aylık gibi canım çok şiş benimde evet mide yanması oluyor yeni başladı ama az az
gnkdr Ezgi6000 oooff bende aynı sorunları yaşıyorum zaten midemde sorun vardı ama gebelik sonrası çok çok daha kötü oldu bir de aşırı gaz eşlik edince gititkçe kötüleşti gaviscon yanımdan ayırmıyorum
kubra_sen Ezgi6000 8+2 benim, yanma yok ama hafif hafif mide bulantısı ve kasıklarımda birden girip çıkan ağrım oluyor
PinarArslan Adetim 3 gün geçikince test yaptım pozitif çıktı 30 haziran son adet tarihim, 31 temmuzda 1188 beta şuan 8+2’yiz 🫠
Kalbimde yarenkeskinkilinc 34 ile öğrendim canım oğlumu kızımı ise doğumdan 4 ay sonra 15000 ile öğrendim
Busraaebrar yarenkeskinkilinc 32000 civari ile öğrendim şok oldum hiç beklemediğim için test yapmamıştım bebek iki ayı geçmiş 🤣
limonita yarenkeskinkilinc ben 222 ile ogrendim ama daha 3 haftalik falandi hatta ilk test yaptigimda doktorum buna pozitif diyemeyiz henuz cok erken dedigi icin gidip baska yerde kan vermiştim🙈 anlamadigim sekilde benim beta yuksek gidiyor. Ilk muayenesi yarin olacak bakalim cok heyecanliyim