dild esmaesms yazarlar yazarlar ben bunu istiyorum demir ilacı olarak dediğin zaman yazarlar diğer dediklerimi devlet karşılamıyor zaten eczaneden de alabilirsin evet bu arada pembe renk
esmaesms dild bu sfer de de özele gidecem. Yoksa böyle nasıl doguracam hergun hastaneden çıkmıyorum bu nefes darlığı yüzünden ya ne derin nefes alıyorum nede nefesim yetiyor yani yürürken tıkanıyorum nefes nefese kalıyorum.
dild esmaesms devam edebilirsin işte ben sürekli onu alıyorum bide çok düşünmemeye çalış aklına getirme biraz bilinçaltında yer etmesin psikolojik olarak da etkileniyoruz maalesef
dild esmaesms yani en azından iyi değerlendiriyorlar tüm tahlillerini gitmeden önce devlette yaptırıp gidebilirsin ben sürekli öyle yapıyorum
dild esmaesms e nabızından görüntüleyebilirsin doktorlar kendi sisteminden görüntüleyemiyorlar yani özeldeki doktorlar
dild esmaesms Allahım bi an önce sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah anne olmak hiç kolay değilmiş
dild esmaesms gitme diyemeyeceğim ya cidden devletteki doktorlar biraz ilgisizler doğum devlette olur da kontrollere gidilmez ya
esmaesms dild hade inşlh Allah hapimizin yardımcısı olsun hepimiz de sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı bir sancıyla kurtulalım
esmaesms dild akşam yemeğe davet ettiler mesela ben böyle tıkanıyorum nefes alamıyorum ya eşim diyor gitme sen bir yere 🥹🥺🥺hep diyorsun nefesim kesiliyor falan