Duruliyaninannesi Selamun aleykum telaşla bekleyen anneler size elimden geldiğince tecrübelerimi anlatmak istiyorum öncelikle 36.3 gunluktuk cuma günü sabahtan akşama kadar hiç bişeyim yoktu gece eşimle çay içtik bardakları makineye diziyordum saat tam 1 di birden altımda bi sıcaklık hissettim çamaşırıma baktım sümüksü bi akıntı yarim çay bardağı kadar eşime söyledim normal akıntı olabilirmi dedi bende bilmiyorum diyip iç çamaşırımı degistirdim beyaz giydim anında bidaha ıslandı ve sümüksü akıntı ve hafif pembe leke geldi ama hic sancim yoktu ben hemen doktorumu aradım acile gelin dedi eşimin abisini aradık o gelene kadar once sancim 5 dakikada bir geldiğinde 2 dakikaya düştü hastaneye gidene kadar ara ara adet sancısı gibi sancı girdi biz gittik zaten kapıda bekliyorlardı beni hemen oturtup doktorun yanına götürdüler acilmama baktı 4 cm olmuş hemen yatisim yapıldı odama çıktım ebe geldi acilmama baktı suyumu patlattı ve biraz o şekilde sancı çektim sancı gelince insanı zorluyor ama dayanilmicak gibi değil emin olun son anda 7 cm olunca suni sancı verdiler oda zordu ama eşim yanımda olduğu için bana çok yardımcı ve destek oldu ebe ara ara acilmama bakmak için geliyordu o biraz zor oldu kızlar sonra gelip hadi doğuma gidiyoruz dedi o an bi rahatladım çünkü sona gelmiştim oturdum eşim bi an bile elimi bırakmadı dogumhaneye gidene kadar çok korktu bisey olacak diye ama ben çok sakindim çünkü doğum kolay değil bunu biliyoruz hepimiz çatala oturdum sancı geldikçe ikin dediler okadar yorulmuştum ki yalvarıyorum bitsin artık diye ağrıdan değil yorgunluktan ve susuzluktan en son nekadar kaldı diyince 4 te alırsın kucağına dedi baktım 10 dakika var ve var gücümle sancı geldikçe ikindim o son anlar çok zordu ama istemsiz zaten ıkınıyorsun ve bebeği itiyorsun bi anda içimden aktı cıktı kızım sonrası zaten herşeyden en kolayı oldu dikişlerim var Biraz onları hiç hissetmedim ama hiç korkulacak bisey değil Allah sabrını veriyor emin olun sonrasında melegine bakınca herşeye değer diyorsun şuan iyiyiz dikişlerim iyileşse daha iyi olucam inşallah sormak istedikleriniz olursa fırsat buldukça yazarım hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Fatmaykt Duruliyaninannesi rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım hayırlı olsun darısı bize 😊
Yasemincifci Duruliyaninannesi gözünüz aydın ebe suyu niye patlatıyorki kendinden patlaması beklenmezmi acaba
Safinaz Duruliyaninannesi gözünaydın canm maaşşallah 🧿 ben bebeğinin kilosunu merak ettim doktorun söylediği ile uyumlumu doğdu kaç gram ve boyu
Duruliyaninannesi Yasemincifci canım doğum başlamıştı ve suyum gelmemişti keseyi mecbur patlatmak zorunda ama korkma zerre hissedilmiyor o an
Duruliyaninannesi Safinaz 2 .600 doğdu kuzum 47 cm de boyu boyunu ölçmedi ama 2.400 dedi ultrasonda kilosuna yanlışım yoksa o an sancıyla çok hatirlamiyorum 🤔🤔