asar Kızlar 16 ağustosta ilişki tarihim bugün betam 0.13 çıktı negatif ama sağ kaşık ağrım ve kahverengimsi akıntım var üç gündür Reglm daha gecikmedi hamile olabilirmiyim yinede geç döllenme olabilir mi nolur yardım
gencannee_ asar 16 Ağustosta ilişki olduysa 10 gün önce olmuş demektir bebeğin rahime yerleşmesi 14 günde olur yani adetiniz gelmesi gerken zamanda gelmezse test yapın en iyi sonucu o zaman alırsınız
Miraclem asar yasadiklarimiz ayni sasirdim ben kürtaj gecirdim siz gecirdiniz mi ondan mi acaba ? Benimde sadece lekelenme var ve testler negatif
gencannee_ asar evet 10 gün önce ilişki olmuş adetinizi bekleyin o zaman kesin sonuç alırsanız bebek varsa bile şuan çıkmaz 14 gün olması lazım ilişkinin üzerinden
asar Adetime 2 gün var sağ kaşığım ağrıyor ve mukuslu kahverengimsi sıvı gelince korktum bugün gidip beta verdim 0,13 çıktı negatif buna rağmen hamile olma olasılığım varmı
asar cuteregina Reglm zaten henüz gecikmedi kasık ağrım var birde içinde siyah koyu renk uzayan akıntım geliyor hiç bişi anlamadım
asar Miraclem bilmiyorum ki neden hala da regl olmadım kaşık ağrım devam ediyor arada şeffaf arada da küçücük pıhtılaşma sümüğümsü uzayan akıntı geliyor hiç anlamadım bende
asar Tekrar test yapmadım yarın sabah evde yapacağım reglmin iyice gecikmesini bekliyorum siz naptınız