ilknur3131 Kızlar 25+2 haftalık hamileyim. Doktor sağ böbrekte genişleme var dedi 15. Hafta da 4 mm idi suan 25. Hafta 9 mm olmuş sol böbrek normal. Doktor takip edeceğiz suan için dedi. Ama insan korkuyor neden olur sizce yani daha fazla büyür mü
lokismommy ilknur3131 benim de sağ böbrekte var doktor gebelerde sık görülür dedi şu anda konrtol amaçlı 4 haftada 1 kere ultrasonla bakılıyor minimal düzeyde dedi ama tam olarak ne kadar bilmiyorum geçmiş olsun ağrı yapıyor mu
Gzde_defne ilknur3131 korkma büyümez inşallah ben doğum yaptım hemen düzeldi bebek baskı yapınca oluyor ama sık enfeksiyona sebep oluyor hamileliğim antibiyotikle bitirdim. 25.haftadan sonra her ay bi kutu kullandım
srp_srp ilknur3131 benim ilk gebeliğimde olmuştu çok ağrılıydı bebek baskı yaptığı için oluyor demişti bana doktor sonra geçmişti
kaplan_ozturk Benim de 26. Haftada 8 mm çıktı. 3 haftada bir takip dedi doktor. Şimdi 30 haftalığım yarın tekrar ultrason için randevu aldım bakalım umarım artmamıştır. Gebelikte oluyormuş genelde
ilknur3131 kaplan_ozturk anladım canım inşallah büyümez benim 21. Hafta da 4.2 mm idi devlet hastanesine gittim bugün 9 mm ölçüyorum suan takip edeceğiz dedi bebegi
ilknur3131 BKZ nasıl takıldı benim karnımda bebek karnımdaki bebeğe takılır mı hiç anlamadım. Benim böbreğimde değil bebeğin böbreğinde
lokismommy ilknur3131 ay çok özür dilerim bu dönemde hem bebekte hem annede olduğu için belirtmeyince sende sandım geçmiş olsun hiçbir bilgim yok maalesef umarım geçicidir🌸🙏🏻
kaplan_ozturk ilknur3131 merhaba evet gittim. 1 ay önce 8 mm çıkmıştı yine aynı çıktı ilerlememiş şükür