1melekannesi3858 kalbimdekiminik yok ya ben diyorum ya hastane için 3 günde bir 2 saate gidiyorum onda bişey olmuyorsa bundan nie olsun ki üstelik ben otobüs hesabına göre 2 saat toplam dedim 40 dakika gidiş 40 dakika geliş sadece Sivas araba ile
1melekannesi3858 kalbimdekiminik eşim yok diyo ya şimdiye kadar sabır ettin diyo ama bende yanında olmak istiyorum kardeşimin
1melekannesi3858 kalbimdekiminik he canım gitmeyecem ya esimm yok diyo bişey olursa sorumlusu sensin diyo
1melekannesi3858 kalbimdekiminik kız karın düşmesinin tıbbi olarak doğruluğu var mı yoksa bebek pozisyon mu degisti aceba iki gündür karnım assagiya indi gibi
beybun04 kalbimdekiminik ben de 30+5 oldum. Geçen hafta öyleydi afedersiniz çok çok sıvı ama idrar değildi kontrolümde doktora sordum son haftalarda akıntı sıvılaşabiliyormus
1melekannesi3858 kalbimdekiminik erken olmaz demi yaaa zaten 3 hafta var da daha erken gelmez inşallah demi ya
1melekannesi3858 kalbimdekiminik normal herhalde ya benim kız kardeşimin ki de baya assagida benimkindende assagida ama suanlik yok dogum inslalh bizimkilerde bı kaça hafta hepimizin ki yani inşallah beklerler
1melekannesi3858 kalbimdekiminik inşallah görürüz o haftaları canım benim ben kızımda 38+3 de yapmistim bunda bilmiyorum valla hayırlısı olsun