kalbimdekiminik 1melekannesi3858 o kadar da az değil canım iyi toparlanmış bence maşallah ultrason yanlış da çıkartıyor olabilir 💕
1melekannesi3858 kalbimdekiminik aşkım ona kalırsa perinatolojiye göre daha az çıkar eğer perinatolojiye yonlendirseydi kendi doktorum 1700 1800 çıkardı herhalde perinatoloji de nie öyle anlamıyorum
1melekannesi3858 kalbimdekiminik zaten ben serklajliyim ya taş çatlasın 38 de alır sezaryen olduğu için ve serklaj olduğu için
1melekannesi3858 kalbimdekiminik yok onlar söylemedi onlar ayın 17 sinde 1561 dedi bendew tahmini hesapladim yani oyledsir belki diye
1melekannesi3858 kalbimdekiminik amin inşallah inslalah çiçeğim seninkinin hareketleri nasıl ben oturduğumda baya net hissediyom ama yatarken de hissediyom ama o kadar sert değil
1melekannesi3858 kalbimdekiminik valla benimkide ultrasonda hareketli nst de hareketli ama normal halı çok hareketli değil maşallah bu arada seninkine
1melekannesi3858 kalbimdekiminik onu bende hissediyorum ya hickirmasini felan artık tamamen hissediyorum ama az yani onu demek istedim oda plesenta kaynakli
1melekannesi3858 kalbimdekiminik ay yok kız insan tedirgin oluyo öyle olunca hareketli bebek daha iyidir benim ilk kızım hareketliydi maşallah