srcck Nasılsınız kızlar ? Ovülasyon testi yapanlar pik gördü mü? Ben düzensiz yaptım ve pik göremedim rastgele değerlendirdim ve devam edeceğim. Sizde durumlar nasıl , beklemek bunaltıcı geliyor kafamı dağıtamıyorum 🥺
tugbatrk srcck bat 5 eylül ovülasyon yapmadım hayırlısı olsun diyip bekliyorum bugün yoğun beyaz akıntım başladı nedense😕
yumicupii srcck 6 eylül benim de, yumurtlama testi yaptım 22 pik 23 çatlama oldu sabırsızlıkla bekliyorum 😬
srcck tugbatrk bende bu ay Ovülasyon testi denedim ama düzenli yapamadım tam pik de göremedim açıkçası pcos teşhisi aldığım için olumsuz düşüncelere kapılıyorum istemsiz :/
tugbatrk srcck bendede pcos vardı şimdi 6 yaşında bir oğlum birde 1,5 yaşında oğlum var ikinci oğluma 2 sene tedavi sonucu gebe kaldım ameliyat ilaç ovülasyon derken nasip oldu şimdi Rabbim nasip ederse 3.de olsun istiyorum diye başladım inşallah tedaviye gerek kalmadan olur
yumicupii srcck illaki sıkılıyor insanın canı ama pcoslu çok fazla kişi var ama gebe kalıyorlar şükür senin de olur Allahın izniyle 🥰
srcck tugbatrk ay benimde ilk oğlum tek ilişkide oldu ikinciyi istiyorduk ama korunuyorduk pcos teşhisi aldıktan sonra bekletmemeye karar verdim bu 2. Ayımız inş tedaviye gerek kalmaz 🙏🏻🥹 sizinde benimde amin 🙏🏻
srcck yumicupii benim 2. Olacak inşallah 🙏🏻 reglim hep düzensizdi oğlum tek bir ilişki ile oldu pcos teşhisi aldıktan sonra 2. Düşünmeye başladık umarım kolaylıkla olur canım 🙏🏻🥹
tugbatrk srcck hakkınızda hayırlısı olsun insanlarda hayırlı haberi alırsınız bencede bekletmeyin ben araya 5 sene bıraktığım için rahmim tembelleşmiş poliplerim artmış 2 sene baya beni zorladı
srcck tugbatrk hiç böyle olabileceğini düşünmedim bende aslında biraz yaş farkı olsun istemiştim ama inşallah daha uzun da olmaz 🥹🙏🏻