sevvallgrgnn Kızlar selam ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim,bittikten sonra gün aşırı ilişki oldu en son ilişki 16ağustosta oldu test yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı ama korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diye :(
eaydin1 sevvallgrgnn geçmiş olsun bende suan aynı korkudayım düşünmemeye çalışıyorum kimyasal gebelik yasadım iki ay sonra tekrar hamıle oldugumu öğrendim dün süreç bu sefer iyi olur tek duam
ballim_dunya sevvallgrgnn Ocak ayında kimyasal yaşadım Mayıs da hamile olduğumu öğrendim sağlıklıdır inşallah canım
bsra_ylmz61 5 ocakta kimyasal oldu 7 gün kanama oldu 11 ocakta hamile kalmışım 33 haftalığım çok sukur🥹🩷
sevvallgrgnn eaydin1 evet daha koyu çıktı bu sefer Reglim 1 gün gecikti sadece ama şöyle bi 6-7 gün geçmesini bekleyeceğim siz ne yaptınız🙏🏻
eaydin1 sevvallgrgnn testi dün sabah yine tekrarladım bende reglime daga var cumartesi olacaktım normalde acile kan vermeye gidicem umarım alırlar :)
miniksusamtanemm bende kimyasal gebelik geçirmiştim o kanama bitince üzerine bir kez regl oldum ve sonraki ay regl beklerken bebişş haberini almışttıkkk🥹🥹 hiçç kendini strese sokma Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçirirssinnn inşallahh🤲🏼 kendine biraz dikkat et bu süreçte gerisiii Allahtannn
sevvallgrgnn miniksusamtanemm ben kimyasal gebelik geçirdim işte regl oldum,sonra daha şimdi olmadım testimde silik pozitif çıktı kasıklarımda ağrı var bakalımm🥹
miniksusamtanemm sevvallgrgnn sanırım 1 günlük gecikme ile öğrendinn yorumları okudum da sana tavsiyem 7-10 gün kadar bi bekle evett çok heyecan verici ve stresliii ama inankii sürekli kan tahlili verip artış oranına bakmaktansa bu çok daha sağlıklısııı🥹🥹 Rabbim isteyen herkese vaktinde hayırlı sağlıklı bebişlerr nasip etsin inşallahh
sevvallgrgnn miniksusamtanemm evet canım,kesinlikle öyle yapacağım en azından 1 hafta falan bekleme gibi düşüncem var sonra çok hayal kırıklığı oluyor ☹️
sevvallgrgnn eaydin1 ayyy canım tebrik ederimmm hayırlı olsunn💖💖 şimdi 2 günde bir gözlemlersin bakalım artış nasıll