Yaradanisterse Papatyam7134 kaç yaşındasınız eğer vaktiniz varsa bence biraz daha beklemelisiniz. Çocuk için değil sizin için zor rahim kendini anca toparlıyor 2 yıl öneriyorlar iki doğum arasında ve depolarınız da anca doluyor. Kendi bedeniniz açısından diyorum
minikprensesimece Papatyam7134 8 aylık bebekle psikolojin nasıl sağlam kaldı da 2. istiyorsun ben hamileyken 2 olsun diye dolanıyordum etrafta 22 günlük bebeğimle tekrardan düşünüyorum Allahım korusun Yarabbim😄😄 ama istiyorsan yap ne güzel arkadaş gibi kardeşi olur🩷
Papatyam7134 minikprensesimece yaa arkadaşlarımızın filan bebekleriyle yan yana görünce çok hoşuma gidiyor birde benim kızım çok sosyal bir kız 🥹 yanında biri olunca çok mutlu oluyor Yenidoğan dönemi zaten çok zor o zaman düşünmemek lazım 😅
minikprensesimece Papatyam7134 yenidoğan cidden zormuş sonrasında bir nebze olsun rahatlayabiliyor muyuz 😭
mamymir Papatyam7134 ayakları görmeden karar verme derim 1 yaş 2 yaş 3 yani bitmiyor ama büyük cesaret ve delilşk :)
beeetul Papatyam7134 Evet zorluğu elbet var ama inan ki yaş farkı açılınca daha da zorlaşıyor bazı şeyler