slatkanaz başvurunuz nasıl ilerledi? kabul edildi, inceleniyor gibi geri dönüşler yapılıyor mu, yoksa kapıya geldiğinde sürpriz mi oluyor😄
hurremsultann_ babielif gelirle alakası yok bence o kadar influencer aldı gelirse onlar da kazanıyor onlara da vermezlerdi
babielif Minnaklarr park yatak puset ıslak mendil bebek bezi ateş ölçer bakım seti tarak tırnak makası vs şampuan bebek yağı reflü yatağı battaniye duş süngeri anne çantası birkaç birsey daha vardı
edanurbalcii asgul88 ay banada anında red verdi üstelik evde sigortalı çalışan yok sadece kira vermiyorum diye zengin sayılıyorum devletin gözünde. İnstadaki fenomenler nasıl alıyoda reklamını yapıyor bi dünya anlamıyorum
asgul88 edanurbalcii valla bende eşimde çalışıyoruz ama evimiz kira mesela ama çıkmadı😂😂 sinir oldum hatta neyi araştırdın da baktın hemen dimi
temmuzonbir edanurbalcii banada anında red verdiler, aşırı rahatsız ettim onları beni sinir ettikleri için, her gün aradım 153 ü her gün sordum neden iptal edildi diye sebep belirtemiyoruz dedi inadına her gün bi posta aradım 😂😂
ikiprensannesi___ asgul88 bende anlamadım varya eşim benim jandarma tamam maaş Yuksek anlıyorum ben başvurdum red geldi ama eşimle aynı uerde çalışan adamın karısı aramış anlatmış eşim jandarma şu kadar maaş alıyor geçinemiyoruz demiş 3 gün sonra herşeyi kapıya getirmişler ama kadın eşim 50 bin maaş alıyor 30 bin kira veriyoruz demiş 😄😄 o arayıp başvurmuş ben sistemden başvurdum keşke arasaydim
slatkanaz ben sorgulama da yapamıyorum, güvenlik kodu girmemi istiyor ama kodu vermiyor site, sen kodu vermezsen ben nasıl girip sorgulayayım be ibb? 🙈
edanurbalcii temmuzonbir valla işe yaricanı bilsem bende yapıcam bi sebep belirtememek kadar saçma bişey duymadım aynısını banada dediler. İhtiyacımız olmasa neden başvuralım yani
temmuzonbir edanurbalcii insan bi sebep belirtir dimi neye göre reddettiklerine dair ama kaale alan yok, kendi içlerinde tezatlaşıyorlar 3 çocuk çağırısı yapıp yeni doğan paketini bile veremeyenler