fatoss_ Kızlar bu benim ikinci sezeryanım olacak ilki sezeryan diye asıl sorum şu sezeryan olacak olsam bile ilerleyen haftalarda vajinal muayene oluyor mu şuan 25 haftanın içindeyim çevrem arada bakıyor kontrol ediyor diyor da
lavinyann minigim038 merhaba konudan alakasız ama sezeryan araları ne kadar benimde ilk seseryan ama 4 yaşında şimdi12 haftalık hamileyim bunuda sezeryan istiyorum yaparlar mı acaba
fatoss_ adana2 iyi bari çatala çıkmaz çok kötü bir his ya rahatsız olunca falan kontrol amaçlı çıkardığında da çok rahatsız edici geliyo alışamadım hiç
fatoss_ superstar_00 doğum açısından hiç ilkinde de bunda da yapılmadığı için çatı muayenesini bilmiyorum vajinal muayene çok yapıldı acısız bişey ama gene de hoş değil ya
lavinyann fatoss_ merhaba bende 2 çiye hamileyim ama ilki 4 yaşında özele gidiyorum bunuda sezeryan istiyorum yaparlar mı acaba sizinkinin arasında ne kadar var
fatoss_ lavinyann bence yaparlar canım ben devlette doğum yapacağım en son 8 sene önce yapmıştım arada baya fark var ama ona rağmen yine sezeryan olacaksın dedi doktorum
minigim038 lavinyann ekimde 4 yaşına girecek bana sordu ssvd ister misin yoksa sezaryan mi diye bende sezaryani sectim
4numarali fatoss_ erken haftalar da ağrı sancınız olursa açılma vs var mı diye bakılıyor eğer açılma varsa ya durdurmaya çalışılıyor yada mecburi sezeryana alınıyorsun mesela benim 4. Hamileliğim 36 +5 te ağrım olmuştu kaç defa baktılar günü de tam 39 a verdiler
fatoss_ mucizemmm46 çatı muayenesi benim bildiğim hiç yaşamadım ama elle yapılıyor vajinal muayenede ise içine demire benzer birşeyle bakıyo yada plastik bir aparatla