temmuzonbir beyzacrt tetanozu bilmiyordum doktorum gerekli gördü yapıldı, şeker yüklemesinide doktorum gerekli gördü yapıldı
mamymir beyzacrt tetanoz aşısını bir doz oldum diğer dozunu bir ay sonra olacağım şeker yüklemesi de yaptırırım muhtemelen
mihra2021su beyzacrt tetanozu doktorum gerek görmedi, şeker yüklemesini de şeker yuklemesı yerıne açlık tokluk ve hemeoglabın a1c yapıldı
htcmyraa mihra2021su merhaba ben de yükleme yerine kan testiyle bakılsın istiyorum. Bu testleri de sağlık ocakları mı yapıyor yoksa başka yerde mi yaptırdınız
mihra2021su htcmyraa hastanede yapıldı benım ama saglık ocagıda yapabılır ben sormustm saglık ocagına bı danısın ıstersenız sız de
htcmyraa mihra2021su ne diyerek yaptırdınız. Talepte bulununca hemen yapıyolar mı acaba. Midem çok hassas yükleme yaptırmak istemiyorum kan testinden bakılsın istiyorum.
mihra2021su htcmyraa doktorum bu şekilde istedi ona göre yaptırdım ben doktorunuza söyleyın seker yukleme yerıne aclık tokluk ve hemoglobin a1c testı ıstıyorum dıye
pembeniz Aşıyı yaptırdım şeker yüklenmesini yaptırmadım evde takibini yaptım doktor sonuçlara iyi dedi, ben zaten çok fazla mide bulantısı çekiyordum birde onu aç karnımla içsem hepten fenalık geçirirdim, ama mide bulantısı sıkıntım olmasa yaptırırdım