Mervednr Tuce26 bende de çıktı canım ama doğumdan sonra dökülüyor dediler o yüzden duruyo aldırmayı düşünmüyorum. Krem falan sürüyorum sanırım onlar besliyor o yüzden belirginleşmeye başladı.
GamzeCan Mervednr malesef doğumdan sonra dökülmüyo o gergin karnın inincede cok daha sık ve kötü duruyor😪
Tuce26 Fatmaklc66 napcaz ya aldırsam coğalırmı dıye korkuyorum doğumdan önce epilasyonlu olunca kıl yoktu hormondan olmayan kıllarda türedi valla üzüntüden deliricim🤣
Beyzagzn Ya siz ne diyosunuz cenemde daha dogrusu gidi kisminda tuylenme yasiyorum cok salakca duruyo bacaklarimda genital bolgemde koltukalti kol hicbi yerimde yok daha dogrusu asiri az oralarda cikti :) dokulur diyorlar umarim dogrudur
Tuce26 Beyzagzn valla benımde epilasyondan hıcbıyerımde kıl yokken artık var 🤣 allahın izniyle doğum sonrası epilasyoncu yolu gözüktü 🤣
Ersozburcin Tuce26 bbmde ayva tüyü oldu ablam dada olmuştu hamilelikte normalmiş. Doğumdan sonra dökülür diyorlar dökümezse epilasyon mecburen🙈
Gokkusagivemucize Evet gebelikte olan bir durum. Benim normal kıllar azaldı göbeğim adam gibi. Kızım bile dedi anne kadınların göbeğinde kıl mi olur diye. Doğumdan sonra dökülüyor ama hiç aldırmaya gerek yok.