Bende de sancı hiç yoktu, sadece ben çok yorulmuştum yalancı sancılarım çok oluyordu daha haftam erkendi zaten. Şöyle oldu ben misafir ağırladım 1 hafta zaten yorulmuştum sonradan onlar gidince rutin temizlik yaptım, aynı gün pikniğe gittim arkadaşlarımla derken gece bu bahsettiğim akıntı geldi. Sonra iki gün yine hiç sancım yoktu 2. Gün hafif suya benzer çok az bir akıntım oldu bir çay bardağı kadar en fazla yine onun da su olup olmadığını anlayamadım, gebe okulunda ki ebeme mesaj attım durumu anlattım hemen hastaneye gitmemi söyledi, çantanı alıp git dedi öyle yaptım. Kesem tam alttan değil üstten patlamış ve suyum sızmış, 2-3 cm dedi doktor açıklığın hemen doğuma almalıyız dedi, benim kordonu tam altta imiş bi müddet keseyi patlatmadan farklı pozisyonlar verip beklediler kordonun yer değiştirmesini, yoksa sezeryan olacaktım ve allahtan kesem alttan patlamamış yoksa bebeğimi kaybetme riskim bile varmış,8 saat suni sancı verdiler tam açıklıkla dikişsiz kesisiz doğum yapmış oldum ama suni sancı berbat birşeydi.