Nazlimom__ avasin_1903 benimde 7 bende erkek hissediyor ve erkek istiyorum fetal mi yaptırdınız nasıl öğreneceksiniz daha cinsiyete var
avasin_1903 Nazlimom__ bir aile kadın doğumcumuz var 12 haftada söylüyor ve hiç yanıldığını görmedik ona gideceğim
defnemert 15 agustos son adet tarihim inşallah gebeyimdir dua edinbu tarihte olup gebe kalan ne olur acaba rabbim herkesin gönlünde kimi nasip etsin 💕💕
Bereninannesi pofidikanne kız tarihlerimiz aynı benim de 30 Nisan ben öğrendim erkek seninki gizliyor şu an ayyy sağlıkla doğsunlar 🥰
pofidikanne Bereninannesi ay gerçekten mi 🤭 evet ya doktor hep tahmin edebilirim dedi bende istemedim öğrenmeyi 😂 sağlıkla doğsunlar inşallah
Bereninannesi pofidikanne haaa ilkinde desene ben istemedim öğrenmeyi diye ben de sanıyorum fındık kendini saklıyor 😅🌸
sedaib vanilyalibuse aynı gidiyoruz şuan ve ben daha cinsiyeti öğrenemedim göstermiyor o kadar merak ediyorum ki 🥹🥹
vanilyalibuse sedaib yaa 🥹💕 göstermiyorsa kız diye komik bir hurafe var belki tutar hahahaha Allah gönlüne göre versin 💞🙏🏻