farah3 rabbim senin için hayırlı olan zamanda verecek buna kalpten inan. Seni çok iyi anlıyorum ama asla isyan etme ve hayırlı zamanda geleceğine inan. 5. Olan son embrıyom tutundu bana. Artık olmayacak yeni merkez araştıralım dediğim her transfer sonrası bademler kuru yemişler avokadolar yediğim transferlerim negatif çok hasta olup antibiyotık kullandığım doktorumun günlerce antibiyotiği kesmediği hiç bişey yiyemediğim ateşlendiğim son umutsuz transferimden bir oğlum oldu çok şükür ve şuan 19 aylık kendiliğinden 2. Bebeğime de hamileyım. Gerçekten Rabbim senın için en güzelini yazdı canım benim. Daha örnek verebileceğim çok şey var bundan önceki transferlerimde tutunsaydı oda yapamayacaktık mesela bebeğime kayınvalidemler şehir dışındaydılar ve 2 odamda onların eşyalarıyla doluydu, benim gebe kaldığım ay buraya taşınıp eşyalarını götürdüler ve hamileyken odasını yaptım oğlumun nasip oldu.. en güzelini Allah senın için saklıyor bu süreçte kalbini ferah tut. Kaç senelik evlisin bilmiyorum bebımde 5. Yılımda 5. Denemem tuttu. Ama herxaman yıllarca olmayanlara bakıp şükrederdim.. Rabbim tez samanda kucağını doldursun inşallah. Namszlarımda isteyen herkese dua ediyoruz eşimle Rabbim geciktirmesin inşallah