mucizem_11 bilgeze aşılamadan 14 gün sonra test yapılmasını öneriyorlar en garantisi için beklemek daha iyi olur sizin için stres yapmayın 🌸
calaless bilgeze muhtemelen hamilesinizdir :) benim en büyük belirttim bel ağrısıydı ciddi belim ağrıyordu ve sürekli yatmak istiyordum kaşık ağrısı da çok fazlaydı yürüyemeyecek kadar ağrım olmuştu
diloslili bilgeze çok sevindim adınızaa inşallah sağlıkla artar💕🌸 benim de iğneden sonra 9. günüm kasık ağrım var sol tarafımda. bel ağrım pek yok yorgunluk deseniz hep yorgundum zaten o yüzden bağdaştıramıyorum 🥲
bilgeze diloslili sabredebilirseniz 3-4 gün daha dayanıp kan verin bence.. beklerken insan en basit bir belirtiyi değişikliği bile gebeliğe yorabiliyor
diloslili bilgeze valla bir diyorum ki amaan boşver regl olmazsan bakarsın duruma bir de diyorum ki acaba bugün yapsam sonuç ne olur diye meraktan duramıyorum 🥲😁
diloslili bilgeze ben de şimdi test yaptım silik ama pembe çizgi çıktı. acaba iğne etkisi mi diye beklicem şimdi de 🥲🥺
diloslili bilgeze inşallah canım. bugün yine yaptım test düne göre daha silik çıktı. dünkü baya pembeleşmişti bugünkü silik. bir de ilk idrarla yapmamıştım testler de farklı marka 😁 sanırım iğne etkisi geçiyor
rumeysa_5567 bilgeze bende 16 ağustos da vurdum iğneyi bugün bende test yaptım silik çıktı,inşAllah hamilesindir canım🩷