nazende17 babyonn bana doktorum yapma dedi iki doktora danıştım. Yaptım döndü diyenler var tabi size kalmış
nurrisko babyonn ben de olmuştu. detaylı da baş gelişti 32. hafta da kalça geliş oldu. 34de denedim döndü ama belki de dönesi olduğu için döndü bilemiyorum 🤔
dilekmom6 babyonn ters döndürme için taktik varsa ben de alabilirim ya bebek baş pozisyonda aylardır ve ben normal doğum istemiyorum
babyonn lallalalal ay ne güzel hadi darısı başıma olsun. Peki siz döndüğünü hissettiniz mi bir ağrı acı oldu mu
Zeyyneep babyonn ben dönüşünü hiç hissetmedim normal hareketleri vardı ama karnımın şekli değişti ordan döndüğünü tahmin ettim
slatkanaz bunu kendi başınıza yapmamanız gerektiğini söylemek isterim, yalnızca kadın doğum uzmanları (hatta bu işlemi yapmayı göze alan çok az uzman var diye biliyorum) yapıyor. her doktor da göze almıyor yani risklerini, bebeğinizi riske atmayın derim
babyonn slatkanaz elimle ya da herhangi bir müdahale ile yapmayacağım öyle mi anladınız acaba 😅secde pozisyonundan falan bahsediyorum tipik bir yoga hareketi aslında hamile pilatesinden daha karmaşık hareketler yapıyor insanlar
Zeyyneep haftaya kadar bebeğim makat pozisyonundaydi doktorum gırgır yapar gibi egil emekle ve secde pozisyonu yap diye önermişti. Her gün 15 20 dk yaptım çok şükür 38deyiz döndü bebisim ☺
babyonn Zeyyneep ay ne güzel benim daha vakit var aslında ama geriliyorum dönsün istiyorum çok tembel hep aynı pozisyonda benim kız inşallah bunlarla döner doktoruma sorup öyle başlayacağım
babyonn nurrisko benim baktım detaylıda da makat hep makat yani asla baş geliş olmadı olduysa da biz yakalayamadık ama sıkı takip ediyorum hareketlerini 28. Haftadan beri aynı duruyor insan iki gezer dolaşır 😂
dilekmom6 babyonn benim sadece 1 kere makat oldu o da erken haftalardaydı. Aylardır baş pozisyonda ya dönmüyor. Ben dönsün istiyorum normal doğurmak istemiyorum da
dilekmom6 babyonn maalesef yapamıyorum. Devlet takipliyim orası zaten yapmıyor ama özele sorduk onlar da normal denetiyoruz önce dediler. Yeni kurala göre böyleymiş. Bakanlık çok korkutmuş belli ki.