sudee13 yarenyagmur çok küçük anlayamam ki üstteki yorumumda oğlumun yerleşimine çok benziyordu o yüzden oda doğru çıktı
3balannesii elkremi banada doktor ikili taramada yüzde doksan erkek dedi beşinci ayda öğrendim kız olduğunu
sudee13 zuzu_59 en sonki bu işte 14 + 2 yim bugün chate sordum erkek diyo google all soruyorum kız diyor 🤣
zuzu_59 sudee13 aa bilemedim çünkü nub kısmı aşırı siyah çıkmış. Sanki bilerek karartılmış gibi xlxgbsşdıcgsbms
sudee13 zuzu_59 nub nedir daha onu bilmeyen ben sisösşsösls yorum bekleyen yine ben 🤣 valla artık detaylıya anca giderim çünkü Çalışıyorum merakımda içimde kalsın 🤣
zuzu_59 sudee13 nub işte bacak arası oluyor. Kısmet 16.haftada gidersen o zaman net leşe bilir, ben de öyle öğrendim
sudee13 zuzu_59 oğlumda 14 te öğrendim ama bunda hep ultrasona solda bakılıyo gerçi oğlumda da öyleydi ben oğlumu 10 günlükken kaybettim bu arada enfeksiyon sebepli
sudee13 zuzu_59 allah razı olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bide bacağıma pıhtı attı dvt oldum sabah akşam kan sulandırıcı iğne oluyorum çok zor geçiyo
zuzu_59 sudee13 ay şifa diliyorum sana. Bugün sana ayrıca dua edeceğim. İnşallah çabucak iyileşirsin 🙏