elkremi Merhaba arkadaşlar 12+3 haftalığım. Bugün ikili tarama için gittim doktor cinsiyet tahmini yaptı. Kıza benziyor dedi. Böyle öğrenip yanılma yaşayan var mı hiç?
Rojdiyebiri elkremi %100 kız bu arada nub kısmından anlıyorum aynı benim kızımınkide böyleydi doktor erkek demişti ben nub kısmında göre kız demiştim sonradan zaten kız olduğunu öğrendim🤭
elkremi Luise doktor çok iyiydi profesör hiç beklemiyordum tahmin yapmasını kıza benziyor dedi. Hep erkek diye kurdum kafada sok olduk
sudee13 @zuzu_59 Aa kız da olabilir ya tam net değil benim bebeğimde ki ultrason ile karşılaştırdım sanki çıkıntı yok gibi erkek için
sudee13 zuzu_59 göğüs ağrın oluyormu benim sol göğsüm ağrıyor ya hamilelikten mi digerinde de hassasiyet var dolgunluk ama en çok soll ağrıyor
zuzu_59 sudee13 benim ikiside ağrıyor, ikisinde de dolgunluk var ama sadece sol tarafın ucu aşırı acıyor diğer taraf o kadar değil. Ama benim normalde de sol göğsümün ucu acır, bu hamilelikte olan bir şey değil benim için
Eylul_Guler Rojdiyebiri Yaa lütfen bana da cinsiyet tahmini yapar mısın 13 haftalık şuan https://hizliresim.com/zxid3wqs
sudee13 zuzu_59 benimde koluma taraf yan taraflar ağırlık hissi var böyle elimi vurmak istemiyorum hiç