minnos34 Valla var mı gebelik yokmu bilmiyorum bgn regl günüm dün az peçeteye kırmızı kan geldi bgn tık yok olcam gibi sabahtan beri ama olmadım hala kan testine gidiyorum kurtulayom bu meraktan😀
minnos34 minnos34 3 gün önce https://hizliresim.com/mvrjc5ov Kızlar flashta böyle çıktı ama normalde çizgi kayboldu anlamadım 😀
sulebatmaz minnos34 bende regl olucam sandım bende kanama lekenme yoktu ama ağrı kesici içmiştim hatta sonra hamile olduğumu öğrendim
kumsalyildirim minnos34 bence bi idrar testi yapın eğer silik vs görürseniz kan verin. Kanda negatif çıkması daha yorucu 😣
minnos34 kumsalyildirim öyle mi dersiniz ya anlamadım dün as kırmızı geldi peçeteye bgn regl ağrısı var ama asla leke yok
murat0murat minnos34 aynisini bende yasadim hafif agrilarim oluyo batma seklinde dun peceteye hafif kahverengimsi akinti geldi
sedaantepli Çizginiz belli. Bende gördüm. Genelde kaset test doğru çıkartıyor pekte yanıltmıyor diyorlar. Ben ilk gebelikte oğluma hamileykende çıkmıştı öyle öğrendim. Kanda pozitifti. eğer şuan hamileysem ikinci çocuğum olacak, 😃
sedaantepli minnos34 testleri yaptım iki üç kez baktım silik gösterdi. İkinci çizgiyi. Bu sabah verdim kan Yarın haberim olur. Sonuçtan😀
minnos34 sedaantepli benmde aşırı uykum geliyo göğüs hassasiyeti oldu ama dün az kan geldi peçeteye bgnde ağrı basladı ama hala regl olamadım neden acaba