naranta kalbimdekiminik yapmadim askim dip kose giremiyorum evi temiz tutmaya odaklandik esimle bu yuzden🫢
alizeysm kalbimdekiminik daha fazla agirlasmadan yavaş yavaş yap derim daha çok agirlasinca bu sefer yapamıyorsun
naranta kalbimdekiminik normal bebegim yani rutin yaptiklarini yap esin de yardim edebiliyorsa etsin dip kose cok girme zaten yine dagilacak cocuk oldugundan🥲 kendini yormana yazik
alizeysm kalbimdekiminik benimde çocuğum var canım 2 yaşında en azından evi süpürüp siliyorum haftada 1-2 defa da koltuk arkalarını silip süpüruyorum
snur10 kalbimdekiminik o haftalardaylen biz ev taşıdık adam akıllı bir iş yapmamama rağmen bebeğimin başı doğum kanalına çok yakın aşağı düşmüş yani bence erken doğum riskini göz önünde bulundurun ve yapmayın ben herşeyi kendim yapmaya alıştığım için illaki birşeylere elimi attım koltuklarımı silmiştim bide yerleri baksanız çok ağır bir iş değil ama bu sebepten haftalardır hicbir iş yapamıyorum vajinada baskı kasıkta sancılar geceleri uyutmuyor
kalbimdekiminik snur10 bende de çok baskı var pelvik ve kalça ağrısı da var zaten kendimi çok yormam eşim de yardım eder
superstar_00 kalbimdekiminik Sıvı Arap sabunu ile siliyordum normalde bu sefer içine biraz kıyafet yıkamak için kullandığımız tursil de koydum bingo hem beyaz hem renkliler için.
allyslife kalbimdekiminik kuzum eşim temizlik yapmamı istemediği için ben hiçbir şeye elimi sürmedim açıkcası daha. Hafta sonları eşim evdeyken o yapacak ben daha ufak tefek işlerde yardım edeceğim. Beraber bir temizlik planı oluşturduk. Programa uyup sonra doğuma kadar sadece evi sil süpür yapacağız. Belki sana da fikir olur.
kalbimdekiminik allyslife teşekkür ederim aşkımm💕zaten benim de eşimden başka yardım edecek kimsem yok burda eşim sağolsun yardım edecek senin attığın şeyleri biz de yapacağız en çok gözüme halılar batıyor 😂o da zaten yıkamaya gidiyor o gelene kadar evi paklarız perdeleri yıkarım eşim de asar mutfak dolaplarımı da yeni temizledim ama yine bi el atacam bebek dolabının içini de hallettim kızım küçüklük kıyafetlerini yıkadım kardeşi için onları yerleştirdim hastane çantam için de her şey hazır bi tek yerleştirmek kaldı
allyslife kalbimdekiminik e maşallah pek iş kalmamış zaten kuzum, hafta sonları eşinle yavaş yavaş halledersiniz işte bizim gibi, hepsini bir anda yapıp kendinizi yormayın istersen, biz o yüzden parçalara böldük ama siz nasıl isterseniz
kalbimdekiminik allyslife ya aslında biliyor musun canım ben nasıl düşünüyordum son haftalara bırakıp kendimi yorcam sancım olur doğururum diye ama şu anda kayınvalidemler gelmediği için ve haftam da daha küçük olduğu için riske atmaycm yavaştan bitiririz kendimi yormadan
allyslife kalbimdekiminik yok hayatım, kendini yorup sancın gelse, sağlıklı ıkınamayacaksın bile, bebeğini ekstra yorgun karşılayacaksın. Hiç gerek yok, dinlenmiş ve sakin bir şekilde gidelim doğuma🫠
dogamoms_ kalbimdekiminik Ben 38. Haftam da yapmıştım Annemle birlikte tabii işin çoğunluğunu annem yapmıştı 5 gün sonra da doğumum oldu eğer tek başınıza yapacaksanız son haftalara kadar beklemeyin çok zor oluyor